08.01.2010. / 18:06

Autor: Andrea Belin

Majka Nine Morić ne želi da joj se kći uda za Martina Evansa

Otkako se par vratio iz Kanade, kuloarima se ne prestaje šuškati o njihovom skorošnjem uplovljavanju u bračnu luku, a manekenkina majka navodno o tome ne želi čuti ni riječ

Nina MorićNina MorićNakon što joj je porezna uprava zamrznula račune, tridesettrogodišnja starleta koja živi u Italiji, Nina Morić, opet je u problemima.

Kako prenose talijanski mediji, manekenka se neprestano svađa sa svojom majkom jer se ona protivi vjenčanju svoje kćeri s osam godina mlađim hokejašem Martinom Evansom.

Par je nadavno posjetio Evansovu rodnu Kanadu, a otkako su se vratili u Italiju, kuloarima se ne prestaje šuškati o njihovom skorošnjem uplovljavanju u bračnu luku.

Zašto Ninina majka ne želi da se njezina kćer uda za hokejaša, još uvijek nije poznato, međutim uopće ne sumnjamo da će se konkretni razlozi uskoro izaći na vidjelo.

Podsjetimo, manekenka je nedavno doslovno bankrotirala. Kako su ona i njezin bivši suprug, Fabrizio Corona, uglavnom ignorirali poreznike, sada im se to obilo o glavu.

Novac koji su imali na zajedničkom računu, a riječ je oko 550 tisuća eura, ne mogu podići jer ga je "zamrznula" porezna uprava.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

registracija
16/8/09

dablin, 18.01.10. 03:41

Ej ti hokejasu ako si imalo pametan,ne ulazi u tu vezu sa tom kurvetinom ZAPALICE TE sto mi bosanci kazemo.Cuj mamica neda da se UDA.Pa mamica je ista ona;DAJ PARE I SAMO PARE,pardon NOVCE.FUJ I SAMO FUJ


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika