13.01.2010. / 13:03

Autor: Ivica Medo

Ante Tomić prelazi u Real Madrid za milijun eura odštete, a Delaš u Žalgiris

Najbolji mladi hrvatski košarkaš i centar Zagreba, 23-godišnji Ante Tomić uskoro bi trebao preći u slavni Real Madrid koji će "mravima" za taj posao isplatiti milijun eura odštete

Ante TomićAnte TomićNajbolji mladi hrvatski košarkaš i centar Zagreba, 23-godišnji Ante Tomić uskoro bi trebao preći u slavni Real Madrid koji će "mravima" za taj posao isplatiti milijun eura odštete.

Tomić bi trebao potpisati tri i pol godišnji ugovor s Realom, pa će 217 centimetara visoki centar Zagreba tako biti sedmi hrvatski igrač u povijesti koji je potpisao za najtrofejniji europski klub. Prije Tomića za Real su igrali Dražen Petrović, Žan Tabak, Damir Mulaomerović, Mario Stojić, Marko Tomas i Bojan Bogdanović.

Zagreb je u međuvremenu dogovorio transfer Tonija Prostrana iz Zadra, s kojim je Prostran sporazumno raskinuo ugovor. Prostran se odrekao svih potraživanju prema Zadru, a zauzvrat je dobio čiste papire.

Također, predsjednik Splita Dino Rađa potvrdio je da je postignut dogovor oko prelaska ponajboljeg svjetskog juniora Marija Delaša u litavski Žalgiris.

Rađa je objasnio da je Split u velikim dugovima i da je bio primoran prodati svojeg najperspektvinije igrača:

"Žao mi je što smo morali prodati Marija Delaša, međutim drugačije se nije moglo", izjavio je Rađa za Sportske novosti.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika