20.01.2010. / 15:06

Autor: Andrea Belin

6 laži koje žene svakodnevno govore svojim partnerima

Kako bi smanjile napetost u krevetu spavaće sobe, većina pripadnica ljepšeg spola laže svojim boljim polovicama da su doživjele orgazam. Nikada im ne otkrivaju ni točan iznos novca koji su potrošile tijekom shoppinga u skupocjenim buticima....

Žene prešućuju istinu o orgazmuŽene prešućuju istinu o orgazmuPremda se nekako utjelovilo mišljenje da su muškarci ti koji uvijek nešto prešućuju svojim partnericama, neka istraživanja su potvrdila da i pripadnice ljepšeg spola ne govore uvijek istinu.

Doduše, pripadnici oba spola najčešće lažu kada žele izbjeći rasprave jer smatraju da one u određenim trenucima nisu potrebne. Ovaj put vam donosimo najčešće laži koje izgovaraju žene!

"Dobro izgledaš"

Ovakve laži najčešće su u trenucima kada partneri kasne na nekakva događanja. Doduše, rečenica "dobro izgledaš" nije strani pojam pripadnicima oba spola. Ukoliko žena obuče haljinu koju nije nosila godinama, partner će joj reći, kako bi dobio na vremenu da izgleda savršeno. Ništa drugačija situacija neće biti ako muškarac postavi to isto pitanje kada obuće odijelo koje nije nosio godinama.

"Dobar si u krevetu"

Nekoliko sekundi prije doživljavanja onog čarobnog trenutka, većina žena kaže partneru da je najbolji ljubavnik na svijetu. Na žalost, često puta je ovakav uzvik stanje zanosa, a ne prava istina. Međutim, ovakva laž je itekako poželjna jer situaciju u spavaćoj sobi može samo popraviti.

"Imaš savršenu obitelj"

Rijetke su žene koje se odlično slažu s njihovim majkama i ostalim članovima obitelji. Prevelika razlika u godinama najšečće je glavni krivac verbalnih sukoba. Međutim, ako se s njegovim roditeljima ne vidite često, ovakva laž je zanemariva. Ukoliko s njima često provodite vrijeme, možda ne bi bilo loše da porazgovarate o problemima.

"Doživjela sam orgazam"

Ova laž je jako česta, ali stručnjaci smatraju da je potpuno neopravdana. Ukoliko žena doživljava orgazam jako rijetko ili ga nikada nije ni osjetila u trenutačnoj vezi, više je nego očito da partneri imaju problema na tom području. Iskren razgovor na tu temu samo vam može pomoći da uskladite svoje seksualne potrebe.

"Sve je u redu"

Također jedna od češćih laži kod oba partnera. Doduše, muškarci su puno rjeđe raspoloženi razgovarati o problemima, ali ako vas pita zašto ste zamišljeni znači da ga želi riješiti. S obzirom da muškarci ne znaju i ne mogu čitati misli, iskren razgovor ne bi bio na odmet.

"On mi ništa ne znači"

To se često događa kada žena često provodi vrijeme u muškom društvu. Kada muškarac u trenutku ljubomore krene s rešetanjem pitanja, rijetko koja žena će priznati da nešto osjeća prema dotičnom "prijatelju". Vi najbolje znate jeste li u tom trenutku rekli istinu ili laž.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 20.01.10. 15:33

članak nema veze s vezom


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika