21.01.2010. / 17:59

Autor: Andrea Belin

7 načina kako ostvariti ljubavnu vezu o kakvoj ste oduvijek sanjali

Ukoliko se i vi divite svojoj prijateljici koja je u ljubavnoj vezi već godinama, a još ni jednom nije izjavila da joj je partner dosadio, vrijeme je da naučite kako i vi možete poboljšati odnos sa svojom boljom polovicom

Prije svega naučite praštatiPrije svega naučite praštatiZaista je jako malo osoba koje su zadovoljne svojim ljubavnim životom. Iako su u vezi, odnos s partnerom nije onakav kakav su oduvijek priželjkivali.

Neke statistike su pokazale da je sve više osoba koje na prvo mjesto prioriteta stavljaju karijeru i to je jedan od razloga zašto im odnos s boljom polovicom nije zadovoljavajući. Naučite kako ponovno uživati u svakom trenutku koji provodite s partnerom!

Podijelite obaveze

Ukoliko je jedan od vas toliko zaokupljen svakodnevnim obavezama, sasvim je normalno da ne stigne provoditi vrijeme s partnerom. Ne bi bilo loše da kućne poslove ravnomjerno raspodijelite jer nakon što ih obavite imati ćete vremena jedno za drugo.

Naučite praštati

Vjerojemo da ste jedni drugoga puno puta povrijedili, međutim ako ne naučite praštati vaša veza, odnosno brak, ukoliko o njemu razmišljate, neće nikada savršeno funkcionirati.

Štedite

Novac je jedan od glavnih uzroka svakodnevnih razmirica. Kako bi ih izbjegli potrudite se da svoj kućni budžet ravnomjerno rasporedite. Prije svega nećete ulaziti u minus, a ukoliko smanjite troškove, ne sumnjamo da ćete si priuštiti neko romantično putovanje koje će vas dodatno zbližiti.

Smijte se

Jednom tjedno si možete priuštiti da zajedno pogledate neku romantičnu komediju ili se kroz razgovor prisjetite nekih romatičnih trenutaka koje ste zajedno proživjeli. Ovakvi razgovori će vas zbližiti i ukloniti dosadu.

Slušajte jedno drugoga

Kada vam partner nešto govori pozorno ga slušajte, a potrudite se da i on to čini dok vi njemu nešto objašnjavate. Na taj način ćete jedno drugome pokazati koliko se cijenite.

Ispunjavajte želje

Pri tome se ne misli da svojoj boljoj polovici morate kupovati skupocjene poklone ili sjediti pred televizorom i gledati nogometne utakmice, ali ne bi bilo loše da s vremena na vrijeme činite nešto što vam se u tom trenutku baš i ne sviđa. Uopće ne sumnjamo da će i on nakon toga ispuniti neku vašu želju.

Nemojte se svađati pred djecom

Ovo je jedan od najvažnijih recepata sretne i duge veze. Uistinu je malo parova koji svoju vezu uspiju dovesti do savšenstva, ali zapamtite da se nikada ne smijete prepirati pred djecom. Čak i ako se vaša bolja polovica ne snalazi najbolje s mališanima, takve rasprave nemojte prakticirati u njihovoj prisutnosti.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika