22.01.2010. / 16:01

Autor: Ivica Medo

1. HMNL, 14. kolo: Desetkovani Nacional na gostovanju u Osijeku

U 14. kolu 1. HMNL vodeća momčad prvenstva zagrebački Nacional gostuje u Osijeku kod posljednjeplasiranog kluba lige

Tihomir NovakTihomir NovakU 14. kolu 1. HMNL vodeća momčad prvenstva zagrebački Nacional gostuje u Osijeku kod posljednjeplasiranog kluba lige.

Prošlotjedni poraz u Splitu od Inera, prvi u dosadašenjm tijeku prenstva, nije unio nesigurnost u svlačionicu Nacionala, ali je ostavio posljedice na igračkom kadru koji putuje u Osijek.

Rogerio Vilela je otputovao u Španjolsku, dok je Nene dobio crveni karton. Bez ozlijeđenih Capara, Marinovića, Kovača i Stojkića trener Tiago Polido može računati samo na dva golmana i sedam igrača. Nakon jutrošnjeg treninga prvi strateg Nacionala bio je vidno ljut na situaciju u kojoj se našao jer za pet dana slijedi i prva kup utakmica sa Potpićanom.

"Nemamo sreće sa ozljedama i to je sve što mogu reći. U ponedjeljak se momčadi priključuju dva nova pojačanja koja smo doveli zbog dramatične situacije sa ozljedama, a do kraja mjeseca se očekuje dolazak trećeg kojim zatvaramo ovaj prijelazni rok. U Osijeku smo favoriti unatoč ovakvoj situaciji i očekujem pobjedu koja nam treba donijeti potreban mir pred utakmicu sa Potpićanom", izjavio je trener Nacionala i hrvatski izbornik.

Prvak Potpićan pod vodstvom novog Trenera Peruška gostuje u Splitu kod Mejaša i novim bodovima pokušat će uloviti priključak za vodećima. U Krapini domaći Renault Auto Krešo dočekuje Torcidu.
U mini derbijima kola Brodosplit gostuje na vrućem terenu u Marofu, a Uspinjača u Zagrebu dočekuje Kijevo Knin. Drugoplasirani Inero ima i najlakši zadatak u ovom kolu gdje dočekuje Petrinjčicu.
U malom derbiju kola momčadi koje se bore za osmu poziciju i play-off svakako treba istaknuti dvoboj Muć Bitumine i Vrgorca u Splitu.

Vezane vijesti

Nacional na kioscima već danas

Nacional na kioscima već danas

Zbog Praznika rada, 1. svibnja, Nacional možete kupiti na kioscima diljem Hrvatske već danas. U novom broju donosi: Intervju: Stjepan Mesić- Bivši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika