25.01.2010. / 23:00

Autor: Nacionalova redakcija

Carla Belovari: Istina o mojoj ljubavi s Bojanom Jambrošićem

Osim što joj je, što se tiče pjevačke karijere, godina započela sjajno, nedavno su se neki mediji raspisali o navodnoj ljubavnoj vezi između nje i 25-godišnjeg pobjednika HTZ-a Bojana Jambrošića. Šuškanja o navodnoj vezi započela su na temelju njihovih statusa na društvenoj mreži Facebook

Carla Belovari i Bojan Jambrošić; Snimila: Mateja Vrčković; Styling: Ivan Friščić; Šminka: Pamela ElekešCarla Belovari i Bojan Jambrošić; Snimila: Mateja Vrčković; Styling: Ivan Friščić; Šminka: Pamela ElekešIako je svakom natjecatelju pjevačkog talent showa primarni cilj pobijediti, do sada se gotovo uvijek pokazalo da i oni koji ne pobjede kasnije postignu jednako dobar, ako ne čak i bolji uspjeh od pobjednika u svojoj daljnjoj pjevačkoj karijeri.

Tako se može reći i za Carlu Belovari, 22-godišnju natjecateljicu prve sezone RTL-ova talent showa "Hrvatska traži zvijezdu" u kojem je dogurala do samog finala i osvojila gledatelje svojim iznimnim glasovnim sposobnostima. "The Voice", kako su je nazvali članovi žirija popularnog showa, ovih dana svakako ima razloga za sreću.

Naime, krajem ove godine izašao joj je prvi singl "Otići na vrijeme", a i nastupit će na Dori s pjesmom "Sad osjećam to". Osim što joj je, što se tiče pjevačke karijere, godina započela sjajno, nedavno su se neki mediji raspisali o navodnoj ljubavnoj vezi između nje i 25-godišnjeg pobjednika HTZ-a Bojana Jambrošića.

Šuškanja o navodnoj vezi započela su na temelju njihovih statusa na društvenoj mreži Facebook, gdje su napisali da su u otvorenoj vezi, a Bojan je na svoj profil stavio i neke njihove zajedničke fotografije. U razgovoru za Extru, na kojem se pojavila zajedno s Bojanom Jambrošićem, Carla Belovari se osvrnula na ta šuškanja te je s nama podijelila dojmove oko izlaska njezina prvog singla te nastupa na ovogodišnjoj Dori.

EXTRA: Nedavno su se pojavili neki napisi u novinama po kojima između Bojana Jambrošića i vas postoji nešto više od prijateljstva. Kako to komentirate?

"Smatram da je to naša osobna stvar i ne vidim zašto bi se to ikoga ticalo osim nas dvoje. To je jednostavno moja i njegova stvar, a ako ikoga zanima nešto o meni, može poslušati moje pjesme, gdje otkrivam cijelu dušu. Svjesna sam da je to teret koji donosi bavljenje javnim poslom, ali apeliram na ljude da slušaju ono što mi želimo reći svojom glazbom, a ne da se bave našom privatnošću. To je meni isto kao da ja počnem ispitivati novinare o njihovoj privatnosti. To jednostavno ne bi bilo u redu". (M.K.)


Cijeli intervju pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika