01.02.2010. / 17:16

Autor: Andrea Belin

Mladen Grdović zbog prijetnji supruzi osuđen na 20 dana zatvora

Pjevaču je danas na Prekršajnom sudu u Zadru izrečena nepravomoćna presuda u trajanju od dvadeset dana zatvora, a izrečeno mu je i obavezno liječenje od ovisnosti o alkoholu. Budući da nije dobio nikakvo rješenje, pjevač je kazao kako su to obične gluposti

Mladen i Brankica GrdovićMladen i Brankica GrdovićPrijetnje supruzi Brankici skupo su koštale zadarskog pjevača Mladena Gardovića.

Naime, Grdoviću je danas na Prekršajnom sudu u Zadru izrečena nepravomoćna presuda u trajanju od dvadeset dana zatvora, a izrečeno mu je i obavezno liječenje od ovisnosti o alkoholu.

Gradović je demantirao ovu odluku suda kazavši kako nije dobio nikakvo rješenje.

Prema njegovim tvrdnjama, rečeno mu je samo da se do 9. veljače mora pojaviti na sudu s potvrdom o liječenju od alkohola.

Inače, pjevač je sredinom studenog prošle godine na Općinskom sudu u Zadru osuđen na osam dana zatvora zbog obiteljskog nasilja.

Doduše, kazna je imala rok kušnje od godinu dana.

Budući da je samo dva tjedna kasnije njegova supruga opet podnijela kaznenu prijavu zbog obiteljskog nasilja, Grdović će očigledno tri tjedna provesti iza rešetaka.

Vezane vijesti

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Biskup kriv za prikrivanje pedofilije

Američki biskup William Lynn proglašen je krivim u petak u Philadephiji (Pennsylvania) za prikrivanje svećenika pedofila i time postao najviši… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika