10.02.2010. / 17:12

Autor: Andrea Belin

Priča se: Zoran i Vanja Mamić se rastaju?

Nakon što je cijelo vrijeme skretala s teme, supruga sportskog direktora Dinama dala je naslutiti da su zaista korak do razvoda o kojem se doduše šuškalo u posljednje vrijeme

Zoran MamićZoran MamićČini se da je brak sportskog direktora Dinama, Zorana Mamića i njegove supruge Vanje Mamić doživio svoj vrhunac.

Doduše, o tome se šuškalo već neko vrijeme iako ni jedan od supružnika nije želio to potvrditi, no kako danas piše portal Index. hr. Vanja Mamić je tijekom jučerašnjeg razgovora cijelo vrijeme skeratala s teme i time dala naslutiti da su ona i suprug pred rastavom.

Navodno uopće nije željela razgovarati o toj temi već je govorila o prirodnim katastrofama koje su u posljednje vrijeme postale sve učestalija pojava u cijelom svijetu.

Da situacija među supružnicima nije baš najbolja dalo se naslutiti i na teniskom turniru PBZ Zagreb Indoors kojeg je Vanja Mamić pratila s prijateljem.

Vezane vijesti

Četiri hitne promjene za spas sporta

Četiri hitne promjene za spas sporta

Najava Željka Jovanovića, novog ministra znanosti, obrazovanja i sporta, da će skorim promjenama Zakona o sportu ukloniti anomalije poput Zdravka… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 10.02.10. 23:38

Znao sam da ce se dogadja nesto neobicno, cim gospodja Mamic nije htjela govoriti o toj temi , vec je buncala o prirodnim katastrofama, koje su u posljednje vrijeme postale sve ucestalije pojave u cijelom svijetu. Ona je dakle cijelo vrijeme skretala s teme i time dala naslutiti da su ona i suprug pred rastavom.
I ona moja poput Vanje skrece s teme i stalno trabunja o nekakvim potresima, zatopljenjima i polarnim zimama. No, Andrea, sto mislite, jesam li te srece da je crni vrag odnese?


registracija
10/11/09

ruvil, 11.02.10. 13:49

Kako je i mogla zivjeti sa tim majmundarom od Mamica ?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika