12.02.2010. / 10:22

Autor: Andrea Belin

Daniela Trbović neće više voditi "Evergreen" jer je završila u bolnici

S obzirom da se nakon operacije mora odmarati najmanje desetak dana, sljedeće tri subote, doduše koliko je ostalo i do kraja showa, HTV-ova voditeljica se neće pojavljivati u showu već će ga Robert Ferlin voditi sam

Daniela TrbovićDaniela TrbovićVoditeljica Daniela Trbović se neće neko vrijeme pojavljivati na malim ekranima jer je u srijedu završila u bolnici.

Kako je za Jutarnji list kazala urednica showa "Evergreen", Lejdi Oreb, Danijela Trbović je bila na rutinskoj, ali neophodnoj operaciji.

S obzirom da se najmanje deset dana mora odmarati, sljedeće tri subote, doduše koliko je ostalo i do kraja showa, neće se pojavljivati u Evergreenu već će ga Robert Ferlin voditi sam.

Podsjetimo, kako je doznao magazin Extra, nakon pet i pol godina, koliko je prošlo od njenog razvoda, voditeljica je ponovno zaljubljena, i to u 14 godina mlađeg redatelja i dramaturga Olivera Frljića.

Vezane vijesti

Furiozna hrvatska shizofrenija

Furiozna hrvatska shizofrenija

Odmah nakon Nove godine, točnije u subotu, 7. siječnja, ansambl Gavelle praizvest će novo djelo Dubravka Mihanovića "Prolazi sve" u kojem taj mladi i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika