17.02.2010. / 12:00

Autor: Ivica Medo, Totalsport

Video:Rafael Nadal u Shakirinom spotu:Ljubakanje u restaurantu, romansa na vidiku

Treći tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal (23), našao se ovih dana u drugačijoj ulozi od one na koju je navikao. Postao je, naime, glumac u novom spotu kolumbijske glazbene zvijezde Shakire

Shakira i Rafael NadalShakira i Rafael NadalTreći tenisač svijeta, Španjolac Rafael Nadal (23), našao se ovih dana u drugačijoj ulozi od one na koju je navikao. Postao je, naime, glumac u novom spotu kolumbijske glazbene zvijezde Shakire.

Četverostruki pobjednik Roland Garrosa našao se u spotu za najnoviji singl Gypsy s albuma She Wolf.

Video uradak još nije ugledao svjetlo dana, ali pojavili su se kratki isječci. Sam Nadal je, pak, kazao kako se izvrsno zabavio tijekom snimanja koje je trajalo dan i pol, a održano je u Barceloni.

Shakira (33) se, inače, pojavljivala na Nadalovim mečevima, što je neke medije navelo da počnu špekulirati o njihovoj mogućoj vezi. No, zasad nijedan od njih dvoje takvo što nije priznao.

Slavni tenisač i pop zvijezda viđeni su zajedno u ekskluzivnom newyorškom restaurantu Nobu Tribeca za vrijeme promocije njenog novog albuma. Svjedoci tvrde da su izmjenjivali nježne dodire.

Nadal je tri godine bio u vezi sa svojom školskom prijateljicom Marijom, poznatijom pod nadimkom Xisca, ali sada se čini da je u romansi sa Shakirom.

Prema navodima Newyork posta u restaurantu su isprva samo pričali, a kasnije su se prebacili u separe, u kojem su imali veću privatnost.

Vezane vijesti

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Wimbledon: Lučić protiv Schoofs za glavni turnir

Na odličan je način hrvatska tenisačica Mirjana Lučić (129. na WTA ljestvici) obavila prva dva zadatka u kvalifikacijama Wimbledona. U dva je meča… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika