17.02.2010. / 11:57

Autor: Ivica Medo

Slaven Bilić objavio popis igrača za Belgiju: Vida i Badelj su među 30 igrača

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis igrača koji će konkurirati za prijateljsku utakmicu s Belgijom 3. ožujka 2010. u Bruxellesu

Slaven BilićSlaven BilićIzbornik hrvatske nogometne reprezentacije Slaven Bilić objavio je popis igrača koji će konkurirati za prijateljsku utakmicu s Belgijom 3. ožujka 2010. u Bruxellesu.

Na popisu nema većih iznenađenja, ali Bilić nije pozvao i neke perspektivne igrače koji su se posljednjih dana često spominjali u medijima. Riječ je o Milanu Badelju, Nikoli Kaliniću i Domagoju Vidi.

Bilić je njihove izostavljanje objasnio ovim riječima:

"Najbolji je primjer Hrvoj Čale. Nismo ga pozvali za Lihtenštajn, ali je u kadru za Belgiju. Ista je stvar i s Kalinićem, Badeljom i Vidom. Oni se nalaze među 30 igrača od kojih biramo igrače za pojedine akcije", izjavio je Bilić koji nije zaboravio ni Nikicu Jelavića, rekovalescenta koji se vraća treninzima nakon operacije.

Izbornik se također ne boji za Eduarda da Silvu koji u posljednje vrijeme ima dosta problema sa sitnijim ozljedama. I Bilić je pri kraju karijere imao puno problema s ozljedama. Ima li sličnosti?

"Ja sam se u posljednjim godinama karijere krpao, a s Duduom je potpuno drugačija situacija. On treba sam uloviti kontinuitet i opet će biti onaj stari", obrazložio je Bilić koji već danas odlazi u London kako bi porazgovarao s Darijom Srnom.

Naime, Srnin Šahtar sutra očekuje dvoboj s Fulhamom u Europskoj ligi, pa je izbornik iskoristio priliku da se sastane sa Srnom, Niko Kranjčarom i Eduardom.

Arsenal danas gostuje u Portu, u šesnaestini Lige prvaka, no Dudu zbog ozljede preskače taj susret, pa će ostati u Londonu.

Nakon engleske prijestolnice Bilić će krenuti put Blackburna gdje će se vidjeti s trenerom Nikole Kalinića Samom Allardyceom, a ako bude imao vremena, izbornik će skoknuti i do Klasnićevog Boltona.

Bilićevi kandidati za Belgiju:

Vratari: Vedran Runje i Danijel Subašić

Braniči: Vedran Ćorluka, Hrvoje Čale, Ivica Križanac, Josip Šimunić, Dejan Lovren, Dario Knežević, Danijel Pranjić

Vezni: Ognjen Vukojević, Niko Kranjčar, Darijo Srna, Luka Modrić, Tomislav Dujmović, Nikola Pokrivač, Ivan Rakitić, Drago Gabrić

Napadači: Ivica Olić, Mladen Petrić, Eduardo da Silva, Mario Mandžukić, Mate Bilić.

Vezane vijesti

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

'Nakon pravomoćne presude moći ćemo razgovarati o Čačiću'

Pravomoćna presuda u postupku koji se pred mađarskim sudom vodi protiv prvog potpredsjednika vlade Radimira Čačića bit će konačna točka orijentacije… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika