21.02.2010. / 10:00

Autor: Totalsport

UFC: Pobjeda Filipovića tehničkim nokautom

Hrvatski borac Mirko Filipović zabilježio je uvjerljivu pobjedu protiv Australca hrvatskih korijena Anthonyja Perosha u jednoj od glavnih borbi večeri na UFC spektaklu u Sydneyju

Mirko FilipovićMirko FilipovićHrvatski borac Mirko Filipović zabilježio je uvjerljivu pobjedu protiv Australca hrvatskih korijena Anthonyja Perosha u jednoj od glavnih borbi večeri na UFC spektaklu u Sydneyju.

Cro Cop se u Sydneyju trebao boriti protiv Amerikanca Bena Rothwella, koji je odustao zbog bolesti. Umjesto njega, Filipoviću se superotstavio Anthony Perosh, koji je pokazao kao nedorastao protivnik hrvatskom borcu. Filipović je dominirao u borbi od početka, već je u prvoj rundi s nekoliko direktnih pogodaka raskrvario Australca, a u drugoj rundi ga je laktom snažno udario u čelo.

Australac je usprkos velike posjekotine na čelu htio nastaviti borbu, ali je zbog obilnog krvarenja australskog borca sudac ipak morao prekinuti borbu.

Filipović je tako ubilježio pobjedu tehničkim nokautom, prekidom nakon druge runde. Bila je to njegova treća pobjeda u UFC organizaciji, odnosno 26. pobjeda u 36 MMA nastupa.

Vezane vijesti

Mirko Filipović lako pobijedio Jorgea

Mirko Filipović lako pobijedio Jorgea

Hrvatski borac Mirko Filipović upisao je, nakon devet godina, pobjedu u povratničkom meču u K-1 ring. U duelu u Madridu, nokautirao je Španjolca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika