02.03.2010. / 17:21

Autor: Andrea Belin

Krumpir "dijeta" jamči: Svaki dan pola kilograma manje

Ukoliko ste ljubitelj ove namirnice ovo je savršen režim prehrane za vas. Osim što ćete i dalje uživati u krumpiru, istovremeno ćete se rješavati celulita i masnih naslaga...

Izbacite masnoćeIzbacite masnoćeS obzirom da nas do službenog početka proljeća dijeli dvadesetak dana, vrijeme je da svoje tijelo oslobodite masnoća koje ste skupljali tijekom zime.

Odmah na početku valja napomenuti da tijekom ove fantastične "dijete" i dalje možete konzumirati hranu u pet obroka. Iako je teško za povjerovati, svaki dan izgubiti ćete najmanje pola kilograma. Jedino na što morate pripaziti je način na koji ćete krumpir pripremati!

Pripremajte krumpir u kori
U kori se nalazi najviše vitamina i minerala pa ne bi bilo loše da, ukoliko se odlučite na kuhani krumpir, njegov sloj skidate tek kada ga izvadite iz vode.

Izbjegavate prženi krumpir
Ako ne možete odoljeti prženim krumpirićima, nakon pečenja ga stavite na papirnati ubrus koji će upiti višak masnoće.

Salata od krumpira
Na vrući krumpir tek skinut s vatre, nemojte odmah stavljati začine, u ovom slučaju ulje. Dakle, pričekajte da se ohladi jer u protivnom će upiti svu masnoću koja zaista nije neophodna vašem organizmu.

Način prehrane:

Doručak:
Ujutro kada se probudite pojedite neko voće, zobene pahuljice ili dva tosta premazana dijetalnim margarinom. Uz to možete popiti čašu mlijeka ili čaja.

Užina:
Voće po vlastitoj želji

Ručak:
Specijalitet od krumpira po vlastitom izboru. Tijekom dana preporučamo jela od prženog krumpira dok za večeru savjetujemo salate ili specijalitete od kuhanog krumpira.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika