03.03.2010. / 17:23

Autor: Andrea Belin

Još ima nade: Cheryl i Ashley Cole posjećuju bračnog savjetnika

Na pomoć stručnjaka, pjevačica je navodno pristala nakon nogometaševih telefonskih poziva i poruka u kojima ju je molio za oprost. U svemu tome pomogli su njegovi roditelji i prijatelji koji su ga cijelo vrijeme pokušali prikazati kao žrtvu

Ashley i Cheryl  ColeAshley i Cheryl ColeIako se činilo da je bračni život Cheryl i Ashleya Colea doživio svoj vrhunac, prava istina je nešto drugačija.

Naime, supružnici su očigedno jedno drugome odlučili pružiti još jednu šansu jer kako pišu britanski mediji, uskoro bi trebali posjetiti i bračnog savjetnika.

Na pomoć stručnjaka, pjevačica je navodno pristala nakon Ashleyjevih telefonskih poziva i poruka u kojima ju je molio za oprost.

U svemu tome pomogli su njegovi roditelji i prijatelji koji su ga prikazali kao žrtvu što se na kraju pokazalo dobrim potezom jer je pjevačica počela vjerovati kako je i ona djelomično kriva što im se raspao brak.

Podsjetimo, nogometaš kojeg je supruga ostavila zbog preljuba se prije nekoliko dana prvi put obratio javnosti. Enegleski nogometni reprezentativac je priznao da je njegov život nakon prekida postao pravi pakao. Dodao je kako želi da ga svi ostave na miru jer je sve otišlo u krivom smjeru.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika