09.03.2010. / 17:15

Autor: Andrea Belin

Jennifer Aniston odbila Brada Pitta kada je želio s njom obnoviti vezu

Kako je potvrdio izvor blizak Pittovoj bivšoj supuzi, Jennifer Aniston uopće nije bila zainteresirana za obnavljanje veze što je jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu navodno poprilično pogodilo

Jennifer AnistonJennifer AnistonIako se do nedavno pisalo medijima kako se Jennifer Aniston već godinama želi vratiti Bradu Pittu, a naročito u ono vrijeme kada je njegova veza s Angelinom Jolie bila u krizi, čini se da je prava istina potpuno drugačija.

Kako je potvrdio izvor blizak Pittovoj bivšoj supuzi, Jennifer Aniston uopće nije bila zainteresirana za obnavljanje veze što je jednog od najpoželjnijih muškaraca na svijetu poprilično pogodilo.

Isti izvor dodaje kako se zvijezda humoristične serije "Prijatelji" nije previše obazirala na njegove osjećaje pa je Pitt bio primoran izgladiti situaciju sa svojom nevjenčanom suprugom s kojom trenutačno živi u Veneciji.

Inače, Pitt i Jennifer Aniston su se vjenčali u srpnju 2000. godine. Iako je brak nekoliko godina smatran jednim od uspješnijih u Hollywoodu, u siječnju 2005. godine supružnici su najavili rastavu. U to vrijeme glumac je na snimanju filma "Gospodin i gospođa Smith" upoznao Angelinu Jolie s kojom se kasnije upustio u ljubavnu vezu.

Vezane vijesti

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Ovisna sam o gradskoj vrevi i kompliciranim odnosima

Malo se glumca može pohvaliti činjenicom da su zarađivali milijun dolara po epizodi televizijskog serijali, no Jennifer Aniston, popularna Rachel iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika