11.03.2010. / 14:57

Autor: Hina , Andrea Belin

Madonna i njezina kći kreirale odjeću za tinejdžerice

Kolekcija dječje odjeće pod nazivom "Material Girl" pojaviti će se u prodaji u kolovozu ove godine u 200 dućana robne kuće Macy's diljem SAD-a

MadonnaMadonnaKraljica popa Madonna se osim glazbom, počela baviti i dizajniranjem odjeće, a u tom zanatu pomogla joj je i trinaestogodišnja kći Lourdes.

Kolekcija dječje odjeće pod nazivom "Material Girl" pojaviti će se u prodaji u kolovozu ove godine u 200 dućana robne kuće Macy's diljem SAD-a.

Odjeća za djecu, hlače, majice, torbe i ostali modni dodaci moći će se kupiti i putem interneta, na stranici www.macys.com. Radi se o kolekciji "Povratak u školske klupe", a pojedini komadi će stajati između dvanaest i četrdeset dolara.

"Material Girl će biti jedna dinamična i ekskluzivna linija kuće Macy's. Madonna je ikona mode koja bi našim mladim klijentima mogla ponuditi jednu novu inspiraciju", objasnio je direktor marketinga robne kuće Jeff Gennette.

Međutim, kraljica popa se neće zaustaviti na prvoj kolekciji. Pjevačica već planira i liniju proizvoda za ljepotu koja bi se trebala pojaviti 2011. godine.

Vezane vijesti

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Le Pen bi milijun dolara odštete od Madonne

Osnivač francuske krajnje desne Nacionalne fronte Jean-Marie Le Pen je rekao u četvrtak da će nagovoriti svoju kćer Marinu, koja ga je naslijedila na… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika