13.03.2010. / 20:29

Autor: Hina

Zbog štrajka željezničara blokiran željeznički promet južno od Sarajeva

Iz Uprave Željeznica Federacije u petak su zaprijetili stegovnim postupcima i kaznenim mjerama prema radnicima u Čapljini koji prosvjeduju, zbog čega su oni promijenili ranije zahtjeve i sada umjesto dvije traže isplatu sve četiri zaostale plaće te povlačenje kaznenih mjera prema sedmorici kolega

Zbog prosvjeda željezničara vlakovi prema jugu BiH ne vozeZbog prosvjeda željezničara vlakovi prema jugu BiH ne vozeŽeljeznički promet u BiH južno od Sarajeva prema Mostaru i Pločama u subotu je u potpunosti blokiran nakon što su se prosvjednicima u Čapljini priključili i strojovođe Željeznica Federacije BiH u mjestu Rajlovcu.

Strojovođe u Rajlovcu kod Sarajeva kao i radnici Željeznica FBiH u Čaljini, koji su prugu blokirali od četvrtka, traže isplatu zaostalih plaća i doprinosa.

Kako je izvijestila Federalna televizija radnici ne vjeruju da će uprava realizirati dogovor o kreditnom zaduženju kojim bi se omogućila isplata potraživanja. Takvu odluku moraju potpisati federalni premijer Mustafa Mujezinović i ministar financija Vjekoslav Bevanda.

Iz Uprave Željeznica Federacije u petak su zaprijetili stegovnim postupcima i kaznenim mjerama prema radnicima u Čapljini koji prosvjeduju, zbog čega su oni promijenili ranije zahtjeve i sada umjesto dvije traže isplatu sve četiri zaostale plaće te povlačenje kaznenih mjera prema sedmorici kolega.

Vezane vijesti

Ukinite blokadu Gaze

Ukinite blokadu Gaze

Pedeset međunarodnih nevladinih organizacija i agencija UN-a pozvalo je u četvrtak Izrael da ukine blokadu pojasa Gaze, u povodu 5. godišnjice… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika