14.03.2010. / 08:23

Autor: Hina

Nova antistres terapija: Boca sa svježim zrakom

Staklene boce dijele se radnicima u Londonu koji mogu izabrati mirise po želji, kao na primjer miris jezera Windermerea u sjeverozapadnoj Engleskoj i aroma trave iz Stourheada u Wiltshireu

Odaberite omiljeni miris i riješite se stresaOdaberite omiljeni miris i riješite se stresaBritanski National Trust nudi radnicima pod stresom 10 minuta smirenja u boci punoj svježeg zraka.

To je navodno učinak zraka koji dolazi iz najljepših predjela zemlje.

Staklene boce dijele se radnicima u Londonu koji mogu izabrati mirise po želji, kao na primjer miris jezera Windermerea u sjeverozapadnoj Engleskoj i aroma trave iz Stourheada u Wiltshireu.

"Većina nas živi u gradovima i imamo premalo vremena za bijeg u prirodu pa smo mislili da je vrijeme da National Trust podijeli dio svojih obilnih količina svježeg zraka s narodom", rekao je glasnogovornik Trusta Andrew McLaughlin.

Vezane vijesti

Prirodni recepti za borbu protiv neugodnih tjelesnih mirisa

Prirodni recepti za borbu protiv neugodnih tjelesnih mirisa

Nosite tkanine od prirodnih materijala Prirodni materijali, poput pamuka, bolje upijaju znoj od sintetičkih jer prirodne tkanine omogućavaju… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 14.03.10. 15:02

Mogla bi i naša Vlada puniti bočice sa, recimo, praznim obećanjima.
I dijeliti ih umjesto poticaja seljacima.


registracija
23/7/09

ZagrebRocks, 14.03.10. 16:50

Ma ovim Englezovima ne vjerujem ništ, ko zna kaj oni njima uvaljuju, isto ko što su Ameri, CIA, šezdesetih djelili džabe LSD, tak su im i ovi jadni radnici opet pokusni kunići za neke spaćke.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika