15.03.2010. / 15:11

Autor: Andrea Belin

Zdravo mršavljenje: Ukusni napitci koji uklanjaju masne naslage

Prije nego se podvrgnete skupocjenom tretmanu skidanja viška kilograma, saznajte koja pića obiluju hranjihim sastojcima, a ujedno su odlični saveznici u borbi s masnim tkivom

Masne naslage će postepeno nestajatiMasne naslage će postepeno nestajatiS obzirom da kremasti napitci obiluju vitaminima i mineralima, ne postoji nikakva sumnja da blagotvorno utječu na zdravlje svakog organizma. Osim toga, savršeni su saveznici u borbi s viškom kilograma.

Koja pića oskrbljuju organizam hranjivim sastojcima , a istovremeno uklanjaju masne naslage, saznajte u sljedećih nekoliko redaka!

Voćni mix

Za ovaj ukusan napitak potrebna vam je šalica ne masnog mlijeka, naranča, ananas, banana i 5 jagoda.
Voće isjeckajte na kockice i dobro izmutite.

Kiseli mix

Potrebne su vam dvije jabuke, limun, malo svježeg đumbira i šalica mineralne vode. Ukoliko niste ljubitelj kiselih napitaka, dodajte nekoliko bobica grožđa.
Priprema je identična kao i za voćni mix.

Valja napomenuti da ovakve napitke možete pripremati s bilo kojim voćem i povrćem. Tijekom pripreme pripazite da koristite mlijeko s minimalnim postotkom masnoće. Ukoliko pripremate šejk od povrća, nemojte uklanjati koru jer se tamo nalazi najviše vitamina i minerala koji su neophodni za zdravlje organizma, naročito dok ste na dijeti.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika