15.03.2010. / 15:38

Autor: Vedrana Rudan

Blog Vedrane Rudan: Kako je Tomićeva i Grlićeva kapija ostala nevina

Onaj gospodin koga igra Miki Manojlović (60) ima velikih problema sa prostatom. Da nema vjerojatno bi njegov mrki, veliki, bijesni ovan razvalio i kapiju gospodina Grlića (62) i kapiju gospodina Tomića (40) a to ne bi bilo dobro

Vedrana RudanVedrana RudanGledala sam film Rajka Grlića (62) i Ante Tomića(40) "Neka ostane među nama". Prepričat ću vam sadržaj.

Jedan gospodin, igra ga Miki Manojlović (60), ima ženu, igra je Daria Lorenci (34), koja želi da joj muž ujutro ostavi spermu u plastičnoj posudici, ona će je onda odnijeti kamo treba jer želi u svojoj trideset i četvrtoj dobiti dijete od muškarca u šezdeset i prvoj.

Ali to nije sve. Gospodin koga igra Miki Manojlović (60) naleti na cesti na gospodičnu koju igra Ivana Roščić (28). Ta mu gospodična (28) nakon samo jednog susreta, on od nje kupuje božićnu jelku, ne može odoljeti pa se kresnu. Njeno se međunožje vidi tako dobro da joj se mogu izbrojiti korijeni svih obrijanih dlaka, gospodinovo (60) ostalo nam je sakriveno. Nažalost?

Ali to nije sve. Gospodina (60) ludo ljubi i gospođa koju igra Ksenija Marinković (44).

Ali to nije sve, gospodin(60), ima još jednu ženu, igra je Nataša Dorčić (42). Ta gospođa (42) ima sa gospodinom (60) sina i godinama čeka da se k njoj (42) useli otac njenog sina (60).

Ali to nije sve. Ksenija Marinković igra i gospođu (44) koju tuca klinac (20? 21? 22?). Ne biste vjerovali, govorim istinu, kunem se, njene sise vidimo ali njegovo će međunožje za naše gladne oči ostati dovijeka sakriveno. Nažalost? Definitivno nažalost.

O čemu govori film? Film govori o onome o čemu govore svi muški filmovi. Muškarci najbolje jebu kad imaju šezdeset. Čime muškarci jebu kad imaju šezdeset nikad ne vidimo ali onda u istom filmu ne vidimo ni čime jebu dečki kad imaju dvadeset. Da klinci ne skuže da im treba još bar četrdeset godina da postanu oni pravi.

Ali to nije sve. Pušten je u promet trač kako gospodin Miki Manojlović (60) ne odlazi na premijere jer je na setu tucnuo sve od dvadeset i sedam do sedamdeset i sedam pa postoji bojazan da bi ljubomorni, bijesni muškarci mogli gospodinu Mikiju Manojloviću (60) odrezati alatku. Ponavljam, nismo je vidjeli ali gospodinu Grliću (62) i gospodinu Tomiću (40) vjerujemo zato jer je prvi u šezdeset i drugoj a drugi u četrdeset i prvoj.

Poruka filma? Potpuno je jasna. Nama ženama za sreću treba puno, jako puno. Muškarac od 60 plus.

Ali to nije sve. Onaj gospodin koga igra Miki Manojlović (60) ima velikih problema sa prostatom. Da nema vjerojatno bi njegov mrki, veliki, bijesni ovan razvalio i kapiju gospodina Grlića (62) i kapiju gospodina Tomića (40) a to ne bi bilo dobro.

Zašto to ne bi bilo dobro? Zato jer bi tada u Hrvatskoj film na temu, što svakoj ženi treba, snimila neka žena. U tom filmu ni jednu ulogu ne bi dobio gospodin Miki Manojlović (60).

Vezane vijesti

"Dabogda te majka rodila": Beskompromisno o tabu temama

"Dabogda te majka rodila": Beskompromisno o tabu temama

U subotu 31. ožujka 2012. u riječkom HKD Teatru održat će se premijera predstave "Dabogda te majka rodila", nastale prema istoimenom romanu Vedrane… Više

Komentari

registracija
12/3/10

marsnaples, 15.03.10. 21:29

Da! Sto drugo reci? Oni se i sa 60 igraju u pijesku.E sad, da li oni stvarno vjeruju da su face... ma da, zato i zavrse sa onima od 20... Pa je, i jeste to istina, ali ne zato sto su uspjesni vec sto gospona od 60 ne bi htjela niti jedna njegovih godina. Ima on to i u zivotu, jednu od 40 sto je nekad imala 28 i povjerovala da je uhvatila boga za bradu. Djeluju oboje duboko nesretno...


registracija
16/5/09

rummenige, 16.03.10. 07:44

mora da je vinko jedan od ovih koje Rudanica spominje...ima 60, a već trideset godina ispaljuje ćorke...od tuda i tolika frustracija...takav jadan jalov ne može ispuniti osnovnu svetu zadaću koju pred njega stavlja Mati Domovina - razmnožavat svoju degeneraciju...sumnja na komunističku urotu, mora da je pio previše čaja dok je služio mrszku JNA...


registracija
23/1/07

boltek, 16.03.10. 08:14

Vinko trebaš piti Ginko. Koji si ti zatucani junec.Vidim da se razmeš u pisanje kak Marica u krivi Ku.... No to je tvoja sramota a ne naša.Daj reci kaj ima veze ovo pisanje sa komunjarstvom.Tvoj pojam o umjetnosti ostal je u starom opanku i nisi ga prebacil u cipelu.
Očito je da po tvome, samo desničari, HDZ-ovci, i svečenici mogu jebati do svoje smrti. Znaš možda tu ima istine. Za dovih dvajst let zjebali i razjebali su nas
više nego celi KPJ .
U jučerašnjem komentaru naveo sam razlog zakaj Rudanica tak piše. Ona bu imala svoj krug čitatelja
kojima se bu kak bi ona rekla dizal na nju. Mopj Vinkec još ti bum nekaj rekel.
Vi kaj napadate Vedranu bojite se prave Babe. Žene koja zna kaj hoće dobiti med noge. Vi lažni moralisti
uvijek ste bili loši jebci.
Pokrij se po vuhima i vrni u pećinu.


registracija
30/6/05

astajcic, 16.03.10. 10:48

Draga Vedrana ja imam 70 godina i Miki je za mene mala beba. Muškarci su über bića, nauči živjeti s time.


registracija
10/1/07

satruncica, 16.03.10. 12:12

Pa jeli moguće da ste OPET TAKO NISKO PALI, pa opet ovoj prostači dajete medijski prostor. Zar nema nadarenih mladih novinara, kolumnista? Pa ta stara K... još jaše?


registracija
27/7/09

columbo, 16.03.10. 12:15

Draga Vedrana ne kuzim sto ste nam namjeravali kazati.... I to stalno poonavljanje brojki oko imena sto vam to pa znaci? Neka nova forma , ili izrazaj. Mozda novinarska licentia poetika!? Nije valjda nasumicno popunjavanje zadanog prostora. Imaju one neku poruku, ali gluho bilo u debelo uho nikako da zajde njezna rijec.
Inace o muskarcima, "kao takvim" sto bi rekao onaj vas uvodnicar u gospodskoj kolumni, moze se puno jednostavnije. A jasnije ce onda biti samo po sebi, razumije se.
I jedna dobronamjerna poruka: ostavite se napokon prenglasenog koristenja "ruznih rijeci", jer ako razumijem, borac ste za zenska prava. Pa eto zbog njih...


registracija
10/11/09

ruvil, 16.03.10. 16:21

Mozemo samo zakljuciti da je ova zenska opsjednuta seksom! Sta je poruka ovog njenog piskaranja osim da se govori o kurcu,sisama itd. jer ona druge ni interesantnije teme nema! Vedrana odi kod psihijatra mozda saznas koji su tvoji problemi pa kada se izljecis sto nece biti ni lako ni brzo mozda ces imati nesto pametnije da nam napises!


registracija
16/11/09

simo, 16.03.10. 16:46

ruvil,za tebe je i ovo previše,izvan tvojih oskudnih gabarita i potencijala(mentalnih).A što se tiče fizičkih, tu si naslućujem hendikepirana i zakinuta.
Nije normalna tvoja iziritiranost muškim spolovilom,nije ti u genima.


registracija
25/10/09

sunce55, 16.03.10. 18:07

Viagra dragi moji. Starcu sa šezdeset se ne diže.
(čast izuzecima, al ih je malo). Zašto se lagat?


registracija
10/11/09

ruvil, 16.03.10. 20:13

Simo zbilja si jadnik ko i Vedrana! Sta hoces dokazati svojim komentarom ? Da je normalan samo onaj tko u jednom bijednom komentaru sto puta veli kurac! To je sigurno tvoj i Vedranin nivo ili bolje receno spoj slabe inteligencije i nikakvog obrazovanja!


registracija
16/11/09

simo, 16.03.10. 21:28

ruvil,u pravu si.Ako sam na Vedraninom nivou onda sam stvarno polaskan,mada sumljam.Bilo bi me strah da nisam na tvom nivou.To bi me ubilo.Ali u tvom slučaju ja i dalje mislim da se svatko češka gdje ga svrbi.A tebe svrbi pa svrbi!


registracija
9/8/09

vinko12, 16.03.10. 23:16

ajde admine sta me skidas, samo se izrazavam "umjetnicki" kao gore navedena stara dama koju nitko nebi odrapio ni u starackom domu, pa vjerovatno samo sanja o ku--- i pic.... cijeli dan i misli da je piscina.


registracija
10/11/09

ruvil, 17.03.10. 10:37

Bravo vinko12 shvatio si nivo doticne dame koja je toliko opsjednuta seksom jer ga valjda nikad nije ni imala! A ti Simo zbilja si me nasmijo izjavom da si polaskan ako si na Vedraninom nivou,pa tu covjece nema nikakvog nivoa zenska zna samo jednu rijec a to je kurac,pa ako je to tvoj nivo ha,ha,ha....


registracija
27/12/06

Skipp, 18.03.10. 19:30

Ova ženska je bolesno opsjednuta kurcem. Vjerojatno joj je stan pun falusnih skulptura na koje se povremeno nabija budući da se svaki pravi kad je ugleda stisne od užasa....ma sve je to OK, ali zašto to servirati svekolikom pučanstvu?


registracija
10/11/09

ruvil, 19.03.10. 12:02

Zenska je skuzila da te provokacije privlace citaoce i na to dize lovu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika