15.03.2010. / 19:27

Autor: Totalsport

Revolveraš Arenas priznaje: Zaslužujem kaznu, a Tigera još uvijek volim

Suspendirani organizator igre NBA momčadi Washington Wizardsa, Gilbert Arenas, sljedećeg će tjedna saznati na koji će način biti kažnjen zbog unošenja vatrenog oružja u svlačionicu svog kluba

Gilbert ArenasGilbert ArenasSuspendirani organizator igre NBA momčadi Washington Wizardsa, Gilbert Arenas, sljedećeg će tjedna saznati na koji će način biti kažnjen zbog unošenja vatrenog oružja u svlačionicu svog kluba.

- Nisam dugoročno razmišljao i zaslužujem kaznu - pokajnički se u razgovoru za Esquire očitovao košarkaš koji je na suigrača Javarisa Crittentona potegnuo pištolj nakon čega ga je vodstvo lige udaljilo od momčadi, a ona mu uskratila plaću.

Arenas je u nastavku razgovora dodao da se stidi svojega poteza, te da je bacio ljagu na nasljeđe Abea Pollina, preminulog vlasnika kluba.

- Imam naslikan njegov lik u garaži. Prolazim uz njega pognute glave. Nazvao sam njegovu suprugu i kazao joj da bih u slučaju da je Abe živ taj razgovor vodio s njime, pa sam njoj izrazio poštovanje, ispričao se i rekao da zaslužujem kaznu - objasnio je Arenas potvrdivši tijekom razgovora da je vlasnik 500 komada vatrenog oružja, ali da ih je sve, osim njih četiri, maknuo iz kuće kada je dobio djecu.

Također, navodno su on i Crittenton sve nesuglasice ostavili iza sebe.

- Sjedili smo u jacuzziju i pričali bez ikakvih problema. Bila je to zabava koja se otela kontroli - osvrnuo se Arenas koji je razgovor iskoristio i da oda počast još jednom posrnuloj zvijezdi; nevjerni golfer Tiger Woods i dalje je njegov idol.

- Ne postoji razlog zašto ga ne bih volio. Na svom Xboxu imam tri njegove igrice, tek toliko u slučaju da se izgrebe koja od njih. A, na naslovnici igre on ne stoji uz suprugu. Sam je i udara lopticu - zaključio je Arenas.

Vezane vijesti

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milano posuđuje Radoševića, zainteresirana i Cedevita

Milanska Olimpia nakon angažmana Richarda Hendrixa odlučila je hrvatskog košarkaškog reprezentativca Leona Radoševića uputiti na posudbu, a najbliže… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika