16.03.2010. / 12:33

Autor: Boris Bilas

'Službeni dopis': Ina zamijenila Mesićevu kćer za Titovu unuku

"Mislim da se netko jednostavno zabunio, ipak je Saša Broz poznatija od mene. Uostalom već se i ranije događalo da me zamijene s njom", rekla je Saša Mesić

Saša MesićSaša MesićSaša Mesić, kćer bivšeg predsjednika Stjepana Mesića, proteklih je dana bila u središtu zanimanja kada je gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić zatražio da se ispita financijsko poslovanje tvrtke Terme Zagreb gdje je Saša Mesić predsjednica Uprave.

Na čelno mjesto zajedničkog projekta Zagreba i Ine, Sašu Mesić postavila je naftna kompanija, a Bandić je proteklih dana zatražio da opravda potrošene 2,5 milijuna gradskih kuna i dostavi dokumente svog jednogodišnjeg rada u Termama Zagreb.

No, ovih je dana na adresu Saše Mesić stigla još jedna neočekivana pošiljka. Naime, kako nam je sama potvrdila na njenu adresu stigao je dopis sa službenim dokumentima iz Ine, ali umjesto njenog imena na kuverti je bilo ono Saše Broz.

'Netko se zabunio'

"Na pošiljci je pisalo Dr.sc. Saša Broz, prvo sam mislila da je netko poslao na krivu adresu, ali kad sam otvorila pošiljku vidjela sam da je riječ o dokumentima koji su bili namijenjeni meni", kazala je Saša Mesić za Nacional.hr te je dodala kako ne misli da se radi o namjernom napadu na nju.

"Mislim da se netko jednostavno zabunio, ipak je Saša Broz poznatija od mene. Uostalom već se i ranije događalo da me zamijene s njom", rekla je Saša Mesić dodavši kako je riječ o jednoj pošiljci i kako smatra da se to u budućnosti neće ponavljati.

Bandić se smirio

Ipak, mora se priznati kako je 'tajming' ove pogreške čudan kao što je čudno da iz Ine nakon što je na adresu predsjednice Uprave Terme Zagreb stigao veliki broj dokumenata, sada dolazi do ovakve pogreške.

Saša Mesić nam je u razgovoru rekla da su se njeni problemi s gradonačelnikom Bandićem proteklih dana stišali i da ona redovito svakog mjeseca skupštini Grada šalje izvještaje o financijskom poslovanju.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 16.03.10. 13:29

Adresa je očito bila dobra, svaka čast poštaru koji se nije zbunio...


registracija
16/11/09

simo, 16.03.10. 16:36

Dobro je i prošla! A njen nesretni tatica ni dan danas nije shvatio da nije Tito.Kako njima malo treba,skromna familija.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika