18.03.2010. / 12:49

Autor: Boris Bilas

Isprika Zagrepčanima: SDP preuzeo odgovornost za Bandićeve grijehe

Zanimljivo je kako se građanima glavnog grada nije ispričao šef SDP-a Zoran Milanović, koji je također član zagrebačke Skupštine, već je tu 'čast' prepustio svojoj mladoj kolegici

Zoran Milanović i Milan Bandić Zoran Milanović i Milan Bandić Na današnjoj sjednici zagrebačke Gradske skupštine raspravlja se o prostornom planiranju u gradu, a iz redova najveće stranke u skupštini uoči početka rasprave stigla je i neočekivana isprika.

Naime, zastupnica SDP-a Mirela Holy ispričala se u ime stranke zbog svih postupaka koje je u njihovo ime napravio gradonačelnik Milan Bandić.

"Mi se kao klub ispričavamo građanima i građankama za sve pogreške koje smo do sad napravili, a koje su nanijele štetu. Razlog donošenja loših odluka nije bila samo slijepa politička poslušnost već i loša informiranost. Možda su neki bili obmanuti", kazala je Holy dodavši kako će današnja tematska sjednica o urbanizmu biti prekretnica u odnosu prema razvoju grada.

Ovom isprikom SDP je preuzeo odgovornost za sve Bandićeve postupke, među kojima je i oduzimanje dijela pješačke zone u Varšavskoj za gradnju ulazne rampe u kompleks Hoto-grupe.

Ipak, zanimljivo je kako se građanima glavnog grada nije ispričao šef SDP-a Zoran Milanović, koji je također član zagrebačke Skupštine, već je tu 'čast' prepustio svojoj mladoj kolegici.

Vezane vijesti

Vlast nije nenarodna već demokratska

Vlast nije nenarodna već demokratska

U Hrvatskoj nikada na vlasti nije bila nenarodna vlast, ma kako loša bila, već uvijek demokratska vlast koja ima izbornu legitimaciju, izjavio je na… Više

Komentari

registracija
31/12/07

zadro, 18.03.10. 14:32

...pa nije sporan ovaj zadnji mandat, nego ono sve prije njega. U ovom mandatu od lipnja 2009. skupština je kako-tako kontrolirala stvari. Tako da smatram da Milanovićeva odgovornost tu nije velika. Čak naprotiv, pokrenuo je rasčišćavanje "nekih okolnosti".


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika