18.03.2010. / 20:42

Autor: Ana Smrečki

Bezbrižna dječja igra završila tragično: Dječak iz Trilja pronađen mrtav u Cetini

Očevidac ovog tragičnog događaja je prepričao da su dječaci vikali: 'Upao je, utapa se', nakon čega je on odmah preskočio ogradu i dotrčao do rijeke. No, nažalost nije vidio trećeg dječaka, već samo kartonsku kutiju i pjenu

Nakon trosatne potrage za dječakom iz Trilja, ronioci i policajci su pronašli njegovo beživotno tijeloNakon trosatne potrage za dječakom iz Trilja, ronioci i policajci su pronašli njegovo beživotno tijeloTragedija u Trilju. Dječak D.R. koji je u četvrtak poslijepodne upao u rijeku Cetinu, pronađen je mrtav nešto poslije 20 sati. Nesretnika su pronašli policajci i ronioci. Pretpostavlja se da je u igri upao u malo jezero.

Tamo su je bio s bratom i susjedom, koji su sve vidjeli te su pozvali pomoć. Prije tragedije, bezbrižno su se igrali pokraj Vodoprivrede, no nakon što su preskočili ogradu, dječak je upao u vodu između dva objekta crpne stanice.

Na mjesto tragedije odmah je došao otac dječaka

U ovu trosatnu potragu bili su uključeni i vatrogasci te djelatnici specijalne policije. Dojava o nestalom dječaku stigla je oko 17 sati. Na mjesto događaja, odmah je došao i otac nesretnog dječaka. Kako piše Jutarnji list, na vapaje dječaka, prvi je dotrčao muškarac iz obližnjeg konjičkog kluba.

Prepričao je da su dječaci vikali: 'Upao je, utapa se', nakon čega je on odmah preskočio ogradu i dotrčao do rijeke. No, nažalost nije vidio trećeg dječaka, već samo kartonsku kutiju i pjenu.

Vezane vijesti

Belgijski biciklist preminuo tijekom 3. etape Giro d'Italije

Belgijski biciklist preminuo tijekom 3. etape Giro d'Italije

Belgijski biciklist Wouter Weylandt tragično je preminuo od ozljeda zadobivenih u padu tijekom treće etape prestižne utrke Giro d'Italija vožene od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika