21.03.2010. / 09:18

Autor: Andrea Belin

Zvijezde pjevaju: Željko Pervan i Maja Blagdan prvi ispali iz showa

U prvoj eliminacijskoj emisiji, show je napustio par koji doduše, nije očekivao da će ispasti na samom početku. Najbolje su otpjevali Ana Vilenica i Jacques Houdek

Željko Pervan i Maja Blagdan; Foto: HTVŽeljko Pervan i Maja Blagdan; Foto: HTVPar koji je prvi napustio show "Zvijezde pjevaju" u četvrtoj sezoni su Željko Pervan i Maja Blagdan.

"Ne znam što se dogodilo. nešto nije u redu", komentirao je Pervan kada je saznao da je prvi napustio show.

Doduše, par nije osvojio najmanje ocjena.

Prema mišljenju žirija, najlošiji su i ovaj put bili Davor Meštrović i Žanamari Lalić dok su najbolje otpjevali Ana Vilenica i Jacques Houdek koji su za svoj nastup osvojili visokih trideset i pet bodova.

"Vi ste najbolje što sam čuo Večeras", pohvalio jih je Rajko Dujmić, a ništa manje kritične nisu bile ni Vanna i Ksenija Erkel koja joj je kazala da je bila puno biolja nego u prošloj emisiji.

Par koji je prvi ispao iz showa otpjevao je pjesmu "Blauberry Hill" za koju su dobili trideset bodova i time zauzeli četvrto mjesto na ljestvici.

Vezane vijesti

Djeca nisu prepreka za karijeru

Djeca nisu prepreka za karijeru

Čak 92 posto obitelji s djecom u Hrvatskoj ima jedno ili dvoje djece - a tek 8 posto troje djece ili više. Objašnjenja za takvu situaciju obično se… Više

Komentari

registracija
9/2/10

nlukac11, 21.03.10. 13:56

šteta


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika