22.03.2010. / 16:37

Autor: Hina

Slovački menadžer tuži Deutsche Telekom zbog špijuniranja

Bivši parlamentarni zastupnik František Gaulieder, voditelj službe sigurnosti u Slovak Telekomu, jedan je od zaposlenika tvrtke koje je špijunirao Deutsche Telekom, piše list Sme

Foto: IlustracijaFoto: IlustracijaMenadžer Slovak Telekoma, koji je bio metom špijunskih aktivnosti Deutsche Telekoma, namjerava tužiti njemačku telekomunikacijsku tvrtku zbog povrede privatnosti, rekao je u ponedjeljak njegov odvjetnik.

Bivši parlamentarni zastupnik František Gaulieder, voditelj službe sigurnosti u Slovak Telekomu, jedan je od zaposlenika tvrtke koje je špijunirao Deutsche Telekom, piše list Sme.

Njemački telekomunikacijski div, koji posjeduje 51 posto dionica Slovak Telekoma, unajmio je privatne detektive koji su 2005. sastavili izvješće u Gauliederu. Tvrtka je izvijestila Gauliedera o nadzoru i pokazala mu njegov dosje, u kojem se nalaze pojedinosti iz njegova profesionalnog ali i privatnog života, dodaje list.

Gaulieder će tužbu podnijeti pred njemačkim sudom, kazao je njegov odvjetnik.

Vezane vijesti

Prosvjed sindikata HT-a zbog najave otkaza

Prosvjed sindikata HT-a zbog najave otkaza

Hrvatski sindikat telekomunikacija pozvao je na prosvjedni skup u podne na Trgu bana Jelačića, zbog najave Hrvtaskog telekoma kako će otpustiti oko… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 22.03.10. 17:11

Napokon!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika