02.04.2010. / 08:14

Autor: Hina

Tiger Woods platio ljubavnici deset miljuna dolara za šutnju

Pristao je platiti jer je bio "veoma zabrinut zbog dubine i detaljnosti" informacija kojima je ona o njemu raspolagala

Tiger WoodsTiger WoodsTiger Woods, superzvijezda golfa navodno je ljubavnici Rachel Uchitel platio deset milijuna dolara da šuti o vezi s njime, objavila je u četvrtak internetska stranica TMZ.com koja se bavi vijestima o slavnima.

U vijesti se kaže kako je Woods dao tu golemu odštetu domaćici noćnoga kluba neposredno prije konferencije za novinare koju je ona zakazala i na kojoj je htjela odati detalje njihove veze.

Pristao je platiti jer je bio "veoma zabrinut zbog dubine i detaljnosti" informacija kojima je ona o njemu raspolagala, čak i u usporedbi s ostalim ljubavnicama koje su već dobile nekoliko stotina tisuća dolara.

Woods je prošli mjesec objavio da se nakon tromjesečne stanke vraća profesionalnom golfu. U međuvremenu je navodno bio na liječenju od seksualne ovisnosti. Ni on ni njegova supruga Elin Nordegren nisu objavili hoće li ostati u braku ili se rastaju.

Vezane vijesti

Clooney prvi seks imao sa 16 godina

Clooney prvi seks imao sa 16 godina

George Clooney otkrio je kako je prvi seksualni odnos imao s 16 godina i kako je smatrao je da je masturbacija grijeh. Kao pokoru za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika