10.11.2011. / 12:22

Autor: Nacional.hr

Clooney prvi seks imao sa 16 godina

Prvi orgazam doživio je na satu tjelesnog odgoja kad se je popeo na vrh užeta

George Clooney George Clooney George Clooney otkrio je kako je prvi seksualni odnos imao s 16 godina i kako je smatrao je da je masturbacija grijeh.

Kao pokoru za samozadovoljavanje znao je u cipelama nositi kamenčiće, ali je bio mišljenja kako je to mladenačka potreba. Kaže kako su s vremenom oslabila njegova katolička uvjerenja. Za prvi spolni odnos tvrdi kako se dogodio prerano. Prvi orgazam doživio je na satu tjelesnog odgoja kad se je popeo na vrh užeta.

Glumačka zvijezda trenutno je u vezi s lijepom profesionalnom hrvačicom Stacey Kiebler i ne želi otkrivati njihovu privatnost. Na pitanje što misli o komentarima njegove djevojke koje ostavlja na Twiter profilu, kako je zaljubljena do ušiju i da joj osmijeh ne silazi s usta, Clooney odgovara da je ona odrasla žena i da može raditi što god je volja. Dodao je kako ne namjerava svoju dragu 'držati na uzici' jer za njega u vezi nema pravila, zapovijedanja i sličnog.

Vezane vijesti

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Šeks: Slavonija mi nije okrenula leđa

Vladimir Šeks rekao je danas da se kandidirao za potpredsjednika stranke te je negirao da mu je Slavonija "okrenula leđa". "Nije meni Slavonija… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika