04.04.2010. / 14:10

Autor: Hina

Sodano: Sveti Oče, Božji narod i Crkva su uz Vas

"Danas Vam cijela Crkva želi uglas reći: Sretan Uskrs, dragi Sveti Oče! Sretan Uskrs, Crkva je uz Vas", kazao je Sodano

Kardinal Sodano i papa Benedikt XVI (Reuters)Kardinal Sodano i papa Benedikt XVI (Reuters)Kardinal Angelo Sodano i dekan Kolegija kardinala, u nedjelju se, na početku svečane Uskrsne mise ispred bazilike sv. Petra obratio papi Benediktu XVI., kazavši kako "zlonamjerne priče" neće utjecati na Katoličku crkvu, istodobno mu odavši priznanje kao hrabrom i uvijek pouzdanom predvodniku svih katoličkih vjernika.

Obraćanjem doajena kardinala, Angela Sodana, Svetom Ocu, tradicionalna Uskrsna misa ove je godine počela na posve neuobičajen način, što analitičari tumače kao odlučnost Vatikana da obrani Benedikta od optužbi da je sudjelovao u zataškavanju slučajeva seksualnog zlostavljanja unutar Crkve.

"Sveti Oče, Božji narod je uz Vas i neće dopustiti da na njega utječu trenutačne zlonamjerne priče i kušnje koje ponekad pogađaju vjerničku zajednicu", rekao je kardinal Sodano, bivši državni tajnik Svete Stolice, dodavši kako je Papa "čvrsta stijena" na kojoj Crkva počiva.

"Danas Vam cijela Crkva želi uglas reći: Sretan Uskrs, dragi Sveti Oče! Sretan Uskrs, Crkva je uz Vas", kazao je Sodano.

Vezane vijesti

Inzko: Gradnja pravoslavne crkve u Potočarima je provokacija

Inzko: Gradnja pravoslavne crkve u Potočarima je provokacija

Visoki predstavnik međunarodne zajednice za Bosnu i Hercegovinu Valentin Inzko usprotivio se u ponedjeljak planiranom nastavku gradnje pravoslavne… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 04.04.10. 16:05

Pa valjda i papa ima nekakve sklonosti sudeći po slici.ako su Borgije širili incest,zašto bi ovaj papa bio ikakav izuzetak? uskoro između sotonista,demona i katolika više neće biti nikakve razlike,a ni najcrnja im magija više neće pomoći za opstanak.katoličanstvo će zadnje odumrijet u Rvacskoj,valjda su tu proširili tajnu lozu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika