22.04.2010. / 14:48

Autor: Hina

Umirovljenici: Očajna vlada nespremna na obračun s nositeljima krupnog kapitala

"Jedan korak naprijed, uz tvrdnju da ispravljaju povijesne nepravde, a potom dva koraka unatrag, jedina je konstanta kojoj je ova vlada dosljedna", smatraju u HSU

Silvano HreljaSilvano HreljaHrvatska stranka umirovljenika (HSU) smatra da je današnjom odlukom o ukidanju prava invalidima na besplatno korištenje autocesta Vlada ponovno pokazala nepostojanje socijalne osjetljivosti, jer je time pogodila 24 tisuće osoba, među kojima je veliki broj umirovljenika.

"Udaranje po džepu najosjetljivijih i najnezaštićenijih skupina ne može se nego smatrati potezom očajne vlasti koja je spremna na sve osim na obračun s nositeljima krupnog kapitala", ističe u priopćenju predsjednik HSU Silvano Hrelja.

"Jedan korak naprijed, uz tvrdnju da ispravljaju povijesne nepravde, a potom dva koraka unatrag, jedina je konstanta kojoj je ova vlada dosljedna", smatraju u HSU.

Ta je stranka, kako se ističe, ogorčena tzv. programom gospodarskog oporavka, jer se njime na više načina dodatno ugrožava ionako težak život hrvatskih sadašnjih i budućih umirovljenika".

Vezane vijesti

'Morat ćemo raditi više, inteligentnije i ići u mirovinu kasnije'

'Morat ćemo raditi više, inteligentnije i ići u mirovinu kasnije'

Silvano Hrelja ponovno je na današnjoj 10. redovnoj i izbornoj skupštini Hrvatske stranke umirovljenika (HSU) izabran za predsjednika te stranke.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika