27.04.2010. / 10:28

Autor: Hina

Kako li će to izgledati: George W. Bush objavit će memoare 9. studenog

Knjiga "Točke odluke" bit će usredotočena na 14 odluka koje je Bush donio tijekom njegovih osam godina na predsjedničkom položaju, uključujući "njegove propuste i pogreške kao i povijesna postignuća", rekao je izdavač Crown Publishinig Group

George Bush George Bush Bivši predsjednik SAD-a George W. Bush, čije su mandate obilježili napad 11. rujna i ratovi u Iraku i Afganistanu, objavit će memoare 9. studenog, najavio je u ponedjeljak njegov izdavač.

Knjiga "Točke odluke" bit će usredotočena na 14 odluka koje je Bush donio tijekom njegovih osam godina na predsjedničkom položaju, uključujući "njegove propuste i pogreške kao i povijesna postignuća", rekao je izdavač Crown Publishinig Group.

Bush će knjigu, koja će stajati 35 dolara, predstaviti na nacionalnoj turneji, najavio je izdavač.

"Predsjednik Bush vodi čitatelje u rezidenciju teksaškog guvernera u noći žestoko osporavanih izbora 2000., u predsjednički zrakoplov Air Force One u teškim satima nakon najrazornijeg napada na Ameriku od Pearl Harbora, na vijećanja u trenucima prije pokretanja rata u Iraku", najavio je izdavač.

Knjiga će se baviti i Bushovim odlukama da prestane piti te njegovom otkriću vjere i obiteljskih odnosa.

Vezane vijesti

Za većinu Amerikanaca Obama isti ili gori od Busha

Za većinu Amerikanaca Obama isti ili gori od Busha

Većina Amerikanaca ocjenjuje predsjednika Baracka Obamu "istim" ili "gorim" od njegova prethodnika Georgea W. Busha, prema novoj anketi instituta… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika