08.05.2010. / 08:32

Autor: Andrea Belin

Žana Štrbac u suzama: Nije istina da sam napustila sina

Voditeljica je demantirala da je svojedobno bila proglašena kraljicom go-go plesa. Osim toga, negirala je navode svog bivšeg da je napustila sina

Žana Štbac; Foto: Nova TvŽana Štbac; Foto: Nova TvČetvrti dvoboj, u kojem joj je protivnik bio boksač Stjepan Božić očigledno je bio preveliki zalogaj za voditeljicu Žanu Štrbac.

Budući da je posljednjih nekoliko dana punila medijske stupce zbog dječaka kojeg je, kako je tijekom njezina boravka na imanju tvrdio njegov otac, svojedobno napustila, bila je to glavna tema razgovora kada je voditeljica stigla u studio.

„Nisam napustila svoje dijete, to je obična laž", kazala je Žana Štrbac u suzama.

Otkrila je kako je prije nekoliko godna s djetetom pobjegla u Zagreb jer ju je bivši neprestano maltretirao. Budući da je i ona odrastala bez oca, istu sudbinu nije željela i svome djetetu.Kada mu je otac došao u posjet, dječaka je odveo u Đakovo i počeo joj je prijetiti da će ju ubiti ukoliko mu se ne vrati. Osim nje, tvrdi Žana Štrbac, bivši je napao i socijalnu radnicu. Za kraj je kazala kako je zbog ovog slučaja bila nekoliko puta na policiji, međutim sve prijave su očigledno bile uzaludne. Prije toga, voditeljica je demantirala inavode da je bila kraljica go-go plesa.

„Prijavila sam se za kraljicu plesa. Go-go je kasnije dodano, a učinila sam to isključivo radi novca kako bi prehranila dijete i sebe", objašnjavala je Žana Štrbac.

Vezane vijesti

Bild optužuje hrvatskog boksača: Stjepan Božić je dobar glumac-amater

Bild optužuje hrvatskog boksača: Stjepan Božić je dobar glumac-amater

"Taj tehnički nokaut Arthura Abrahama (30) bio je boksačka farsa pred 4.65 milijuna TV-gledatelja. Već nakon 1:01 minuta druge runde njegov suparnik… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika