12.05.2010. / 14:49

Autor: Andrea Belin

Uhvaćeni na djelu: Cameron Diaz i Alex Rodriguez u ljubavnoj vezi

Kako je potvrdio neimenovani izvor, novopečeni ljubavnici koji još uvijek skrivaju svoju vezu, su zajedno boravili u jednom luksuznom hotelu u Bostonu

Cameron DiazCameron DiazLjubavna veza hollywoodske glumice Cameron Diaz i bejzbolaša Alexa Rodrigueza je glavna tema u medijima već nekoliko mjeseci, a ovih dana ljubavnici su opet uhvaćeni zajedno.

Kako doznaje magazin People, novopečeni ljubavnici koji se još uvijek skrivaju od medija, su tijekom vikenda boravili u jednom luksuznom hotelu u Bostonu.

"U Boston su stigli zajedno i odmah su odjurili u hotel. Većinu vremena proveli su u aprtmanu", kazao je neimenovani izvor za spomenuti magazin.

Inače, prije nekoliko dana prelijepa plavuša je uhvaćena kako u jutarnjim satima izlazi iz njegovog apartmana na Manhattanu, a da su Cameron Diaz i bivši dečko Kate Hudson u ljubavnoj vezi, počeo se šuškati još u veljači kada su zajedno viđeni na zabavi u povodu završnice Super Bowla.

Inače, Rodriguez iza sebe ima brak i dvoje djece, a megapopularan postao je nakon navodne seksualne afere s Madonnom.

Vezane vijesti

Cheryl Cole zaljubljena u Cameron Diaz

Cheryl Cole zaljubljena u Cameron Diaz

Pop zvijezda i R&B pjevačica Cheryl Cole glumi zajedno s Cameron Diaz u filmu 'What To Expect When You're Expecting' . Iako je imala samo manju… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 12.05.10. 15:01

sad će madona botoxa i u međunožje trpat


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika