22.05.2010. / 08:00

Autor: Andrea Belin

Opet viđeni zajedno: Lana Klingor ipak ljubi glumca Gorana Bogdana

Na premijeri predstave "Bacači sijenki", glumac i pjevačica su se cijelo vrijeme zabavljali, a to je primijetila i nekolicina gledatelja.Već nekoliko dana kasnije, nakon predstave „S druge strane" su zajedno napustili kazalište. Navodno su otišli prema klubu Thalia

Da je bivša pjevačica grupe „E.T-a", tridesetogodišnja Lana Klingor u ljubavnoj vezi s glumcem Goranom Bogdanom šuškalo se prije mjesec dana kada su zajedno viđeni na premijeri predstave "O medvjedima i ljudima" u kazalištu Kerempuh.

Kako doznaje portal zagrebancija.com, situacija se ponovila i na premijeri predstave „Bacači sijenki". No, to je navodno samo jedan u nizu događaja gdje su se negdašnja pjevačica, danas PR agentica Zagrebačkog kazališta mladih pojavila u društvu godinu dana mlađeg glumca.

Kako u nastavku piše isti portal, na premijeri ove predstave, glumac i pjevačica su se cijelo vrijeme zabavljali, a to je primijetila i nekolicina gledatelja.

Već nekoliko dana kasnije, nakon predstave „S druge strane" su zajedno napustili kazalište. Navodno su otišli prema klubu Thalia.

Inače, Goran Bogdan javnosti je postao poznat ulogom u reklami za Tomato u kojoj glumi s poznatim bosanskohercegovačkim glumcem Emirom Hadžihafizbegovićem, poznatijim kao Ante. U rujnu 2009. godine je prekinuo vezu s kćeri Vesne Pusić, 23-godišnjom Dainom Oniunas Pusić, s kojom je bio četiri i pol godine.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika