24.05.2010. / 16:43

Autor: Andrea Belin

Dijeta s jajima: Izgubite 10 kilograma u samo mjesec dana

Ovaj način prehrane je idealan za sve one koji se u izrazito kratkom razdoblju žele riješiti viška kilograma. Doduše, osim jaja tijekom ove dijete možete jesti i neke druge namirnice

Dijeta s jajima jamči dobre rezultateDijeta s jajima jamči dobre rezultateDijeta koja se bazira na jajima je savršen izbor za sve one koji se masnih naslaga žele riješiti u izrazito kratkom razdoblju.

Dakle, ukoliko vam je cilj da s novom figurom osvanete već ovog ljeta, ovo je idealan način prehrane za vas. Osim jaja, možete kombinirati i neke druge namirnice pa čak i neke vrste mesa.

Jedino što nikako ne smijete jesti su kruh, tjestenina i krumpir. Valja napomenuti da su se ovoj dijeti podvrgle mnoge hollywoodske zvijezde koje su morale skinuti kilograme za neku ulogu. Stoga vam ne preostaje ništa drugo nego da svoj frižider napunite jajima i počnete s režimom koji će vam pomoći da za tridesetak dana izgledate besprijekorno!

Primjer jelovnika:
Doručak- dva kuhana jaja i čaša soka od grejpa
Ručak- pečena piletina, međutim bez kožice i zelena salata
Večera- Omlet od dva jaja i nekoliko listova špinata. Uz to možete pojesti i rajčicu

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika