24.05.2010. / 22:08

Autor: Ana Smrečki

Sanader demantira dogovor s posrednikom: Laž je da sam se želio naći s Kosoricom

Sanader je premijerki Kosor navodno preko posrednika poslao poruku 'Želim te vidjeti'. Iza tog poziva na sastanak nije bilo jasno povodom čega se želi naći s aktualnom šeficom Banskih dvora

Od kako je otišao s hrvatske političke scene, bivši premijer Sanader ne pojavljuje se često u javnosti. Kada odluči progovoriti, onda uglavnom unese buru u hrvatski politički život. Nemir je unio odlaskom s premijerke funkcije, ali i neuspjelim povratkom. Jednom je sazvao press konferenciju u središnjici stranke, a tada je iz nje i izbrisan. Nekoliko je puta reagirao priopćenjem, a od kako se u Hrvatskoj izrodila nova afera na relaciji Polančec-TLM-Nobilo, od nekadašnjeg vrlo utjecajnog predsjednika Vlade ni traga ni glasa. Sve do danas.

Sanader poručio 'Želim te vidjeti'

Iako nije odgovorio na sve češća pitanja o tome hoće li svjedočiti u 'aferi struja', ako ga Polančecov odvjetnik pozove na sud, Sanader je odlučio reagirati na sasvim nebitne napise o navodnom susretu s premijerkom Kosor, koji je prema nekim medijskim najavama osobno zatražio. On joj je preko posrednika navodno poslao poruku 'Želim te vidjeti'. Iza tog poziva na sastanak nije bilo jasno povodom čega se želi naći s aktualnom šeficom Banskih dvora.

Kosor se ne bi ni našla sa Sanaderom

«Laž je i izmišljotina da sam tražio susret s Jadrankom Kosor», izjavio je za Večernji list bivši premijer, demantirajući tako informaciju koja se pojavila u nekim medijima. Sanader je tu informaciju opovrgnuo nakon što se vratio iz Madrida, gdje je bio na finalu Lige prvaka. Možda se radi o probnim balonima, čijim puštanjem Sanader želi vidjeti kako stoji u redovima bivše stranke kojoj je bio na čelu. Bilo kako bilo, iz HDZ-a poručuju, piše 24 sata kako je era Ive Sanadera završila onda kada je odlučio da se povlači iz politike, zbog čega je i malo vjerojatno da bi se Kosor našla s njim da ju je i zvao na sastanak.

Vezane vijesti

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Karamarko: vlast nije napravila ništa za narod

Predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko rekao je danas kako aktualna vlast tijekom proteklih šest mjeseci nije napravila ništa korisno za ovaj narod,… Više

Komentari

registracija
2/12/09

gromco, 24.05.10. 23:04

:D - smradaner se pozelio jacine prde. bitch.


registracija
9/10/09

potiskiDjilkos, 24.05.10. 23:48

Da, istina je. Sanader je želi vidjeti da joj drži časove engleskog ...


registracija
16/11/09

simo, 25.05.10. 00:12

Piše 24 sata.
Nacional citira vrlo zanimljive izvore!
Sanader je i danas crvena krpa raznim bikovima,vole ga i mrze.
Nije se Ivo poželio sastati sa Jadrankom Kosor,Jadranka danas vodi politiku koju Sanader ne podržava i oni više nemaju ništa zajedničko,ponajmanje poimanje politike!
To su jednostavno teme koje intrigiraju javnost i uvijek su aktualne,ne zaboravite da je Ivo Sanader kriv za sve,pa i za to što vam ženu boli glava prije spavanja.


registracija
8/8/09

tovar62, 25.05.10. 09:38

ove novine ne poznaju istinu,neka mi se javi neki pametnjakovic kada je Ncional napisao istinu ili nesto pozitivna,jedina je istina bila kada su napisali vjest da je Puki nastradao,ali nece da kazu zasto ili da upitaju Smesica....


registracija
17/12/09

petrus, 25.05.10. 13:34

Opet simo i tovar62 brane one smradove iz kradezea. Još vam fali Čmarko64 da budete kompletni. A u stvari se ne čudim jer njih trojica su članovi HDZ-a i njihov posao je da ostavljaju ovakve poruke podrške istoj stranci. Čak i znam tko su i imam dokaze da imaju to naređenje. I to ćemo uskoro raskrinkati ;-)


registracija
4/1/09

miroljubiv, 25.05.10. 17:27

Osim EU-a,Jace,Sanadera i lutkarskog igrokaza,o čemu bi se drugom pisalo i komentiralo na ovom web portalu?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika