25.05.2010. / 15:00

Autor: Andrea Belin

Suprug Brittany Murphy preminuo jer se predozirao lijekovima

Kako je kazao neimenovani izvor blizak istrazi, u stanu supruga glumice Brittany Murphy pronađene su velike količine lijekova, a neke bočice su bile i prazne

Brittany Murphy i Simon MonjackBrittany Murphy i Simon MonjackSimon Monjack, tridesetdevetogodišnji scenarist koji je u nedjelju navečer pronađen mrtav u svom domu u Hollywoodu najvjerojatnije se predozirao lijekovima.

Kako je kazao neimenovani izvor blizak istrazi, u Monjackovom stanu pronađene su velike količine lijekova, a neke bočice su bile i prazne.

Neki strani mediji su se raspisali kako je udovac glumice Brittany Murphy godinama bio srčani bolesnik, a nakon što mu je umrla supruga, odgađao je operaciju. Međutim, točan uzrok smrti biti će poznat kada se napravi obdukcija.

Podsjetimo, onesviještenog scenarista pronašla je majka njegove bivše supruge i odmah je pozvala Hitnu pomoć.
Vatrogasci su zaprimili poziv oko 21, 20 i pružili mu potrebnu medicinsku pomoć, međutim pokušaji oživljavnja bili su bezuspješni.

Inače, prije pet mjeseci preminula njegova tada tridesetdvogodišnja supruga, glumica najpoznatija po ulogama u filmovima "Clueless", "8 Mile", "Just Married", "Girl, Interrupted", "Sin City", "Riding In Cars With Boys".

Vezane vijesti

Kuća u kojoj su preminuli Brittany Murphy i njezin suprug ponovno u prodaji

Kuća u kojoj su preminuli Brittany Murphy i njezin suprug ponovno u prodaji

Kuću u kojoj je u prosincu 2009. godine preminula glumica Brittany Murphy njezina majka, Sharon je ponovno stavila na prodaju. Vila izgrađena u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika