05.02.2010. / 07:54

Autor: Andrea Belin

Brittany Murphy umrla od upale pluća i intoksikacije lijekovima

Glasnogovornik Craig Harvey je rekao da su svi lijekovi koje je unijela bili lijekovi koji se izdaju uz liječničku potvrdu no nije želio reći o kojim se točno lijekovima radi

Brittany MurphyBrittany MurphyMrtvozornik u Los Anegelesu rekao je da je glumica Brittany Murphy umrla od upale pluća ali da je smrt uzrokovala i intoksikacija lijekovima uzetim na recept.

Mrtvozornik je svoj nalaz objavio u četvrtak a njegov glasnogovornik Craig Harvey je izjavio da je primarni uzrok bila upala pluća dok su sekundarni čimbenici bili anemija uslijed nedostatka željeza i intoksikacija s više lijekova.

Harvey je rekao da su svi lijekovi koje je unijela bili lijekovi koji se izdaju uz liječničku potvrdu no nije želio reći o kojim se točno lijekovima radi.

Inače, Brittany Murphy je umrla 20. prosinca u dobi od 32 godine u svom domu u Hollywoodu.

Poznata po ulogama u filmovima "Clueless", "8 Mile", "Just Married", "Girl, Interrupted", "Sin City", "Riding In Cars With Boys" i drugima.

Glumica je bila u braku sa scenaristom Simonom Monjackom, za koga se udala u svibnju 2007.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika