06.06.2012. / 16:50

Autor: Totalsport

Preminuo legendarni hokejaš Vladimir Krutov

Krutov je tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća bio dio slavne napadačke linije KLM koju je činio zajedno s Igorom Larionovim i Sergejom Makarovim

Vladimir Krutov (Wikipedia)Vladimir Krutov (Wikipedia)Legenda ruskog hokeja na ledu Vladimir Krutov preminuo je u srijedu u 52. godinu od posljedica unutarnjeg krvarenja.

Krutov je u utorak primljen u jednu moskovsku bolnicu s izljevom krvi u području želuca. Stavljen je u stanje umjetne kome, ali je u srijedu preminuo naon što mu je otkazala funkcija jetre.

Krutov je tijekom osamdesetih godina prošlog stoljeća bio dio slavne napadačke linije KLM koju je činio zajedno s Igorom Larionovim i Sergejom Makarovim. S reprezentacijom Sovjetskog Saveza osvojio je zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Sarajevu 1984. i Calgaryju 1988., a pet je puta bio i svjetski prvak.

Najveći je dio klupske karijere proveo u CSKA-u, a u sezoni 1989/90 je igrao za Vancouver u NHL ligi, zajedno s Larionovim.

Vezane vijesti

Mubarak klinički mrtav?

Mubarak klinički mrtav?

Iz Egipta stižu posve oprečne informacije o zdravstvenom stanju bivšeg predsjednika Hosnija Mubaraka, pa je tako nacionalna agencija MENA objavila… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika