26.05.2010. / 14:58

Autor: Andrea Belin

Ipak kraj: Cheryl Cole predala papire za razvod

Za razliku od mnogih zvijezda koje si tijekom brakorazvodne parnice žele osigurati svoju budućnost, pjevačici je jedina želja da proces raskida završi što prije

Cheryl ColeCheryl ColePjevačica Cheryl Cole napokon se odlučila rastati od nevjernog supruga, nogometaša Ashleyja Colea.

Kako pišu strani mediji, pjevačica je ovih dana predala papire za razvod u kojima je kao razlog raskida navela "suprugovo nerazumno ponašanje".

Za razliku od mnogih zvijezda koje si tijekom brakorazvodne parnice žele osigurati svoju budućnost, Cheryl Cole je jedina želja da proces raskida završi što prije. Navodno se odrekla i njihove zajedničke vile čija se vrijednost procjenjuje na šest milijuna funti.

Da je rastava njezina konačna odluka dalo se naslutiti još u veljači. Rijetki su oni koji nisu primijetili da pjevačica na ruci ne nosi vjenčani prsten, no kasnije je to potvrdio i njezin glasnogovornik.

Inače, na razvod braka, pjevačica se odlučila nakon što je, doduše preko medija, saznala za petu ljubavnicu svog supruga.

Vezane vijesti

Chelsea ostao bez Ashleyja Colea

Chelsea ostao bez Ashleyja Colea

List noge je ozlijedio Ashley Cole, bočni nogometaš udarne momčadi Chelseaja. Gotovo je sigurno da neće nastupiti tijekom vikenda kada Chelsea igra… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika