27.05.2010. / 10:37

Autor: Andrea Belin

John Travolta i Kelly Preston će dobiti blizance?

Samo 17 mjeseci nakon iznenadne smrti njihova 16-godišnjeg sina Jetta, američki glumac i njegova supruga su objavili da će uskoro ponovno postati roditelji, a navodno će dobiti blizance

John TravoltaJohn TravoltaNakon što je u medijima procurila vijest da će glumac John Travolta i njegova supruga dobiti dijete, američki mediji su se raspisali kako supružnici očekuju blizance.

Da će sedamnaest mjeseci nakon iznenadne smrti njihova šesnaestogodišnjeg sina Jetta postati roditelji potvrdili su prije nekoliko dana i oni sami, a je li uistinu riječ o blizancima još uvijek se nisu očitovali.

"Nemoguće je sačuvati tajnu, posebnu tako divnu kao što je ova. Želimo biti prvi koji će podijeliti tu divnu vijest o prinovi u obitelji sa svima", objavila je obitelj prije nekoliko dana na Travoltinoj službenoj internetskoj stranici.

Inače, John Travolta (56) i Kelly Preston (47) imaju i desetogodišnju kći Ellu. Jett, njihov prvi sin, umro je u siječnju 2009. od epileptičnog napada dok se obitelj nalazila na odmoru na Bahamima. Travolta je nakon njegove smrti potvrdio da je Jett bio autističan.

Vezane vijesti

Travolta optužen za napastovanje

Travolta optužen za napastovanje

Glasnogovornik slavnog američkog glumca Johna Travolte rekao je u ponedjeljak da je tužba masera koji od glumca traži dva milijuna dolara zbog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika