01.06.2010. / 14:59

Autor: Andrea Belin

"Crvena dijeta" jamči: U 5 dana 3 kilograma manje

Želite li do ljeta ukloniti masne naslage imamo idealno rješenje za vas. Uz dijetu koja je bazirana na rajčici, već za nekoliko dana moći ćete konkurirati ljepoticama na modnim pistama

Rajčicom otopite masne naslageRajčicom otopite masne naslage"Crvena dijeta" bazirana je na četiri obroka. Za ručak i večeru je konzmacija rajčice neophodna dok za doručak i užinu možete kombinirati i neke druge namirnice. Ukoliko ćete se držati ove dijete, u pet dana izgubiti ćete do tri kilograma!

Primjer jelovnika:

Prvi dan
Doručak pripremite po vlastitom izboru, a za ručak pripremite salatu od 200 grama sira i 400 grama rajčice. Od začina koristite maslinovo ulje, ocat i sol i bosiljak.
Za užinu se zasitite nekim voćem, primjerice jagodama.
Prije spavanja pripremite umak od rajčica i pomiješajte ga s tjesteninom. Možete dodati malo parmezana.

Drugi dan
Za ručak napravite grčku salatu za koju su vam potrebni luk, dvije rajčice i krastavac. Od začina koristite maslinovo ulje, sol, papar i timijan, a možete dodati i žlicu limunovog soka.
Navečer pripremite juhu od rajčice, a možete pojesti i file od oslića sa špinatom.

Treći dan
Talijansku salatu pripremite za glavni obrok. Dakle, isjeckajte tost, 400 grama rajčice i nekoliko listova zelene salate. Dodajte maslinovo ulje, ocat, sol i papar.
U večernjim satima ispecite goveđe meso, a od glavice luka, 400 grama rajčice i timijana napravite prilog.

Vezane vijesti

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Zdravo je i "light", ali budi apetit

Mnoge žene koje poznajem trude se biti što mršavije, odnosno, održavati svoju tjelesnu težinu što više u granicama koje su im zadali drugi ili su pak… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika