08.06.2010. / 17:16

Autor: Andrea Belin

Tina Rupčić prekinula s oženjenim Jurišom Borasom?

Negdašnja supruga glazbenika Hrvoja Rupčića je prekinula kratkotrajnu vezu s akademskim slikarom i snimateljem HTV-a koji je još uvijek službeno u braku

Tina Rupčić i Juriša BorasTina Rupčić i Juriša BorasTina Rupčić, 38-godišnja pjevačica skupine D. O. G. KanTina navodno je ponovno sama.

Kako piše magazin Story, negdašnja supruga glazbenika Hrvoja Rupčića je prekinula kratkotrajnu vezu s akademskim slikarom i snimateljem HTV-a Jurišom Borasom.

Doduše, pjevačica još uvijek nije potvrdila prekid, međutim nije ga ni demantirala.

"Ne želim uopće govoriti o tome, ali na kraju je sve ispalo jako neugodno za sve, a moglo je biti sve super. U cijeloj priči zapravo nema nikakvih problema, a sad su nastale nepotrebne komplikacije", kazala je za Story.

Inače, da je Boras još uvijek službeno braku s povjesničarkom umjetnosti Rašeljkom Boras prvi je pisao magazin Extra. Doduše, on i njegova supruga već dvije godine ne žive zajedno, iako nisu započeli brakorazvodnu parnicu.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika