10.06.2010. / 10:07

Autor: Andrea Belin

Indira Vladić i Narcis Mujkić ponovno zajedno?

Nakon što su nedavno viđeni kako zajedno izlaze iz jednog zagrebačkog restorana, krenula su nagađanja da su pjevačica grupe Colonia i poduzetnik obnovili svoju ljubav

Indira Vladić Indira Vladić Da su Indira Vladić i Narcis Mujkić nakon objave o razvodu ostali u prijeteljskim odnosima nije nikakva tajna, a nakon što su nedavno viđeni kako zajedno izlaze iz jednog zagrebačkog restorana, krenula su nagađanja da su oni, baš kao i Nina Badrić i Bernard Krasnić obnovili svoju ljubav.

Kako piše magazin Gloria, nakon što su izašli iz restorana, zajedno su sjeli u automobil i izuzetno dobrog raspoloženja, odvezli se u nepoznatom smjeru.

Da pjevačica grupe Colonia, i njezin suprug, poduzetnik Narcis Mujkić, prolaze kroz veliku bračnu krizu, prvi je pisao magazin Extra.

Samo dan kasnije u redakciju spomenutog magazina je stiglo priopćenje opunomoćenika Edvina Jurine u kojem su supružnici potvrdili da se rastaju nakon devet godina braka.
Podsjetimo, na isti način o rastavi su progovorili pjevačica Nina Badrić i Bernard Krasnić u listopadu prošle godine.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika