11.06.2010. / 17:14

Autor: Totalsport

Cristiano Ronaldo ljubi rusku manekenku?

Dvadesetčetverogodišnja Ruskinja navodno je osvojila srce nogometašu. Igrač Real Madrida je s atraktivnom Ruskinjom zamijećen prvi put prije nekoliko tjedana na luksuznoj jahti

Cristiano RonaldoCristiano RonaldoIrina Šajk, 24-godišnji ruski model, nova je žena koja je ukrala srce najvećem playboyu među najpopularnijim svjetskim nogometašima, Portugalcu Cristianu Ronaldu.

Madridska Marca piše da je igrač Real Madrida s atraktivnom Ruskinjom zamijećen prvi put prije nekoliko tjedana na luksuznoj jahti. Novinarima nije trebalo dugo da otkriju identitet rasne Ruskinje, s obzirom na to da je itekako poznata u svijetu mode.

Za reklamiranje svojih najnovijih proizvoda lijepu je Irinu u predstavljanju svojih najnovijih kolekcija 2007. i 2009. godine angažirao talijanski proizvođač donjeg rublja Intimissimi, a 2007. je također zasjala na stranicama Sports Illustrateda, u ljetnom izdanju s kupaćim kostimima.

Radila je također za Victoria's Secret.
Ruskinja se uklapa u tip žena kakve voli 25-godišnji Portugalac, piše Marca. Španjolci primjećuju sličnost između nje i Nereide Gallardo, s kojom je hodao tijekom 2008. godine, ali i Kim Kardashian, s kojom se spetljao nedavno.

Vezane vijesti

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

Primera: Ronaldo hat-trickom odlučio gradski derbi

U madridskom gradskom derbiju u sklopu 33. kola Primere gostujući nogometaši Reala predvođeni nezaustavljivim Cristianom Ronaldom slavili su kod… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika