Objavljeno u Nacionalu br. 761, 2010-06-15

Autor: Plamenko Cvitić

BOTANIČKA REVOLUCIJA BIVŠEG PREMIJERA

Revolucionar Sanader: Bivši premijer zasadit će maslinik u Hrvatskom zagorju

Nameće se zaključak da će bivši hrvatski premijer biti revolucionar u proizvodnji maslina iz Hrvatskog zagorja ili - što je ponešto izvjesnije - u svojoj imovinskoj kartici svojedobno nije baš naveo svu svoju imovinu

IVO SANADER, prema riječima Luke Bebića, planira zasaditi maslinikIVO SANADER, prema riječima Luke Bebića, planira zasaditi maslinikU svom prošlotjednom intervjuu Globusu predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić odgovorio je i na nekoliko pitanja o svom prijateljstvu s bivšim hrvatskim premijerom Ivom Sanaderom.

Među ostalim, Bebić se pohvalio da sa Sanaderom u posljednje vrijeme često razgovara o maslinarstvu, pa je potom i otkrio da bivši premijer uskoro planira zasaditi vlastiti maslinik. To i ne bi bilo sporno kad bi Sanader negdje u Dalmaciji imao zemljište pogodno za sadnju maslina.

Međutim, prema njegovoj imovinskoj kartici, on nema nikakvo zemljište u svom vlasništvu, jedino njegova supruga Mirjana posjeduje 3200 četvornih metara zemljišta pokraj Zaprešića. Stoga se nameće zaključak da će bivši hrvatski premijer biti revolucionar u proizvodnji maslina iz Hrvatskog zagorja ili - što je ponešto izvjesnije - u svojoj imovinskoj kartici svojedobno nije baš naveo svu svoju imovinu.

Vezane vijesti

Sanader je bio svemoguć

Sanader je bio svemoguć

Bivši glavni tajnik HDZ-a Ivan Jarnjak završio je danas trodnevno svjedočenje u slučaju Fimi medija, ustvrdivši u odgovoru bivšem premijeru i… Više

Komentari

registracija
18/1/08

ankicascreiber, 15.06.10. 10:01

Sanader podsjeca na zavrsetak filma Scarface. Tony Montana (Ivo Sanader) bivsi sef mafije, zabarakadirao se u svoju vilu vrijedu milione jureaka, okruzen sigurnosnim kamerama. Svakog momenta ceka kada ce "Senor Sosa" i njegovi doci na naplatu duga.


registracija
9/5/10

lolobrigita, 15.06.10. 12:15

Već vidim:Extra djevičansko-Lepoglava.


registracija
8/7/09

bankar, 15.06.10. 13:19

treba mu maslinu u guzicu nabiti


registracija
15/8/09

vergilia, 15.06.10. 13:43

Ne vidim ništa revolucionarno. Prodati će zemlju u Zaprešiću (usput - to nije u Hrvatskom zagorju kao što pisac misli) i kupiti zemlju negdje u Dalmaciji. Ili npr. u Italiji, tamo isto dobro uspijevaju masline.


registracija
16/6/10

medmed, 16.06.10. 09:24

pa pisanjem o sanaderu mislim da tzv. novinar najviše govori o sebi, jer koga više zanima sanader osim uskoka i kako taj tzv. novinar misli zaraditi plaću pišući o nebitnim stvarima, ali me nešto drugo brine jer tzv. mediji pišu o malom poljoprivrednom zemljištu koje i nema neku vrijednost, a o imovini beloga(josipović), nepišu ništa jer beli naime da ima više stanova po zagrebu , nešto na moru te preko 200 tisuća eura štednje, neznam baš kada bi se to zbrojilo i usporedilo sa njegovim plaćama da bi se to moglo izvesti poštenim putem ili je on mađioničar uz to što je agnostičar, pa me zanima zašto soroševsko-masonska služinčad tzv. novinari malo neprokopaju po tim temama , jer evo moj otac i mnogi drugi imali su radnoga staža više nego beli godina pa nemaju ništa od tolike imovine iako se praktički u životu nisu pošteno ni najeli, pa evo "cijenjeni" soroševci de malo o belome pišite, ako ste realni prema svima i prema svemu.


registracija
10/11/09

ruvil, 16.06.10. 21:11

Ha,ha,ha bolje nek ide u Kinu tamo ga bar niko ne pozna!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika