30.06.2010. / 17:22

Autor: Andrea Belin

Ljubav važnija od karijere: Belma Hodžić nakon udaje napušta televiziju

Rukometaš i voditeljica će otići u poljski Kielce kako bi Džomba mogao nastaviti karijeru. Za razliku od njega, prelijepa plavuša će za to vrijeme zamrznuti televizijsku karijeru

Belma HodžićBelma HodžićNije tajna da će rukometaš Mirza Džomba i RTL-ova voditeljica Belma Hodžić u subotu izmijeniti bračne zavjete, međutim nakon vjenčanja skorošnji supružnici će se iseliti iz Hrvatske.

Rukometaš i voditeljica će otići u poljski Kielce kako bi Džomba mogao nastaviti karijeru. Za razliku od njega, prelijepa plavuša će za to vrijeme zamrznuti televizijsku karijeru. Tko će od jeseni preuzeti njezino mjesto u "Večeri za 5" još uvijek se ne zna.

Iako su cijelo vrijeme skrivali od javnosti detalje oko vjenčanja, šuška se da skorošnji supružnici "sudbonosno da" neće izgovoriti na Trsatu već u Opatiji i to samo pred najužim članovima obitelji i prijateljima.

Podsjetimo, prvi navodi da su njih dvoje par pojavili su se početkom ljeta prošle godine kada su zajedno fotografirani u jednom riječkom noćnom klubu. Oboje su tada demantirali da su u vezi tvrdeći da samo imaju zajedničke prijatelje, budući da su oboje iz Rijeke.

Vezane vijesti

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Capello zbog Španjolske propušta svadbu svog sina

Engleski nogometni izbornik Fabio Capello u velikim je problemima. Najbolji igrač Wayne Rooney kažnjen je s tri utakmice neigranja nakon dobivenog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika