01.07.2010. / 17:28

Autor: Nacionalova redakcija

Pobjednik "Farme" Kristijan Rahimovski snimio spot za novi singl

Na snimanju spota radio je dvanaesteročlani tim na čelu s redateljem Tomislavom Šangom i snimateljem Tomislavom Krnićem. Autor glazbe je Miro Buljan, a autorica stihova Sonja Buljan

Kristijan Rahimovski (lijevo)Kristijan Rahimovski (lijevo)Pobjednik treće sezone Farme Kristijan Rahimovski nakon svog reality trijumfa svu je energiju usmjerio na glazbenu karijeru.

Upravo je snimio spot za svoj četvrti singl pod nazivom 'Od kad te ne volim' s prvog samostalnog albuma kojeg najavljuje za ovu jesen.

Na snimanju spota radio je dvanaesteročlani tim na čelu s redateljem Tomislavom Šangom i snimateljem Tomislavom Krnićem.

Autor glazbe je Miro Buljan, a autorica stihova Sonja Buljan. Kiki je na snimanju prštao energijom, a o planovima za budućnost je izjavio:

'U fazi sam vježbanja materijala s bendom. Lagano pripremamo jednu malu ljetnu turneju da se uigramo, jer na jesen izlazi album, a dotad se trebamo uskladiti i sve postaviti na svoje noge', kazao je.

Vezane vijesti

Video: Napaljeni muškarci nasrću na Jennifer Lopez

Video: Napaljeni muškarci nasrću na Jennifer Lopez

Jennifer Lopez snimila je novi spot za za pjesmu 'Papi', treći singl s novog albuma 'Love?'. Na početku spota J. Lo muče ljubavni jadi, no na nagovor… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika