04.07.2010. / 09:37

Autor: Andrea Belin

Sudbonosno 'da': Vjenčali se Belma Hodžić i Mirza Džomba

Iako su zabranili pristup fotoreporterima zna se da su vjenčanju nazočili rukometaši Goran Šprem, Denis Špoljarić i Vedran Zrnić. Glumac Emir Hadžihafizbegović i Davor Jurkotić iz ‘Bijelih udovica’ također su prisustvovali ovom svečanom činu

Belma HodžićBelma HodžićRukometaš Mirza Džomba je sinoć oko 21 sat u kuli na Trsatskoj gradini oženio RTL-ovu voditeljicu Belmu Hodžić.

Sudbonosno „da“ mladenci su izgovorili pred stotinjak uzvanika.

Iako su zabranili pristup fotoreporterima zna se da su vjenčanju nazočili rukometaši Goran Šprem, Denis Špoljarić i Vedran Zrnić.

Glumac Emir Hadžihafizbegović i Davor Jurkotić iz ‘Bijelih udovica’ također su prisustvovali ovom svečanom činu.

Podsjetimo, prvi navodi da su rukometaš i voditeljica par pojavili su se početkom ljeta prošle godine kada su zajedno fotografirani u jednom riječkom noćnom klubu. Oboje su tada demantirali da su u vezi tvrdeći da samo imaju zajedničke prijatelje, budući da su oboje iz Rijeke.

Premda svoj privatni život skrivaju daleko od očiju javnosti, prije nekoliko dana saznalo se da će supružnici uskoro iseliti iz Hrvatske. Otići će u poljski Kielce kako bi Džomba mogao nastaviti karijeru. Za razliku od njega, prelijepa plavuša će za to vrijeme zamrznuti televizijsku karijeru. Tko će od jeseni preuzeti njezino mjesto u "Večeri za 5" još uvijek se ne zna.

Vezane vijesti

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

Igor Pokrajac i Anastazija Vasileva: Bio je to naš najljepši dan

“Do samog vjenčanja nisam imao tremu, a onda me uhvatila lagana nervoza, sve dok nisam ugledao svoju Anastaziju kako prilazi oltaru”, kaže… Više

Komentari

registracija
9/1/10

vallone, 04.07.10. 10:53

ovo je jako bitan događaj za nas.Dugo se priča o tome, ali napokon je rečeno sudbonosno "da"!Za one neuke objašnjenje: ovo je prvi ekonomski pokazatelj da izlazimo iz recesije, a sva ostala vjenčanja poznatih "faca" također će značiti boljitak za nas, običan puk.


registracija
23/8/09

xaron, 04.07.10. 20:54

Nasla Krpa Zakrpu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika