06.07.2010. / 10:34

Autor: Extra

Ivan Čupić o preljubu: Moja je savjest čista

Nakon što je Extra prošlog tjedna objavila da hrvatski rukometni reprezentativac vara svoju suprugu s konobaricom, Ivan Čupić odlučio je samo za Extrine čitatelje otkriti pravu istinu o sebi i Andrei Armadi te o svom braku s Nerom Čupić

Ivan ČupićIvan ČupićProšli tjedan bio je težak za Ivana Čupića. Hrvatski rukometni reprezentativac i najbolji svjetski igrač desnog krila našao se u središtu pravog medijskog skandala.

Naime, pojedinim redakcijama dostavljene su fotografije i informacije o njegovoj navodnoj vezi s konobaricom Andreom Armadom.

Iznerviran zbog toga što je cijela situacija povrijedila njegovu suprugu Neru, odlučio je upravo Extri, gdje je priča i objelodanjena, dati intervju. Kako je rekao, bit će to zadnje što želi reći na tu temu.

EXTRA: Kako to da ste intervju odlučili dati baš Extri?

'Najprije nisam želio ništa komentirati, čak sam se i šalio kad sam pročitao članak, ali podigla se prava hajka i sve je otišlo tako daleko da sam jednostavno osjetio potrebu dati konačan komentar na sve. Moja je savjest čista pa mislim da je mudro i završiti sve tamo gdje je počelo. Bit će to sve što imam za reći o svom obiteljskom životu".

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Extre

Vezane vijesti

Rukometna Bundesliga: Čupićevih 11 golova

Rukometna Bundesliga: Čupićevih 11 golova

Rukometaši Rhein-Neckar Löwena u zaostaloj su utakmici 22. kola njemačke Bundeslige na svome terenu odigrali neodlučeno 30-30 protiv Lemga. Najbolji… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika